Natur, Vykort
comments 17

Vykort från Yellowstone

Idag hände det mest fantastiska! Ett riktigt vykort av riktigt papperoch vykortstext damp ner i brevlådan! På klassisk manér så kom det på posten efter att avsändaren kommit hem med planet. Hur överväldigande är inte det? Som att färdas rakt tillbaka till tidigt 2000 – tal när jag flitigt satt i en plaststol på balkongen på hotellet på den senaste charterresan och skrev ett vykort till farmor, ett till mamma och pappa och ett till bästa kompisen, med dåligt samvete för att jag inte kommit igång tidigt och postat dem första dagen, som alla andra redan hade gjort.

yellowstone_vykort-4

Jag hade lite glömt bort att just detta skulle komma. Det var nämligen till följd av den här texten och det faktum att jag gissade rätt på vårt nästa anhalt var för Helena och hennes crew efter Arches på deras roadtrp i USA och plitade ner det i kommentarsfältet på hennes blogg först som jag fick vykortet. Tycker i efterhand att det var en välförtjänt vinst då jag fick trixa med google maps, mäta tid och avstånd innan jag listade ut det. pew.

Ibland betalar det sig att vara en flitig läsare av bloggar. Bloggens värld har gett mig så mycket, vänner för livet, oförglömlig inspiration och nu ett riktigt pappvykort! Så, detta lilla vykort hänger nu med en röra av grejer mitt på kylen. Här finns allt viktigt i livet som ett knippe rabattkuponger jag troligen aldrig kommer använda, inbjudningar till en 50 + 70 årsfest jag inte kan gå på, en äggklocka som inte fungerar utan bara är snygg, en fotoremsa från London, snitsiga textmagneter och annat av vital vikt som grattiskortet med Kanye West på.

yellowstone_vykort-3

Helena, med bloggen Ohdarling.org som jag också lyckades ”vinna” till mig detta vykort hos har ju varit på en oförglömlig roadtrip genom USA. Bland annat besökte hon Alcatraz, Yosemite, Golden Gate Bridge och Yellowstone. Vykortet är från Yellowstone och du kan kika på fler bilder från Yellowstone här.

Katarina

17 Comments

 1. Vad härligt med RIKTIG post, hur ofta händer det liksom? Min storasyster var i Yellowstone samtidigt som Helena, men jag fick minsann inget vykort – haha!

 2. Jag har några släktingar som brukar skicka vykort och vi skickar ofta till dem faktiskt. Det är ju så himla roligt att få dem! Mer vykort åt folket! 🙂

  • antligenvilse says

   Ja det är det verkligen. Att få dem är helt klockis. Nostalgitripp. Ha en god vecka Linnea!

 3. Man borde bli bättre på att skicka vykort. För det är ju så himla roligt när de dimper ned i brevlådan! Kul att du gillade det 🙂

  • antligenvilse says

   Om jag gjorde. Den klassiska vykortstexten var himla go!

 4. En speciell känsla med riktiga vykort! Jag skrev ALLTID vykort när jag var liten, om vi så bara var på en veckas fjällsemester. Nu är det nog något decennium sedan jag skrev vykort sist… 😉

  • antligenvilse says

   Ja samma här. Tror att det sista jag skrev var i Paris men inte ens det var i papper utan postens app som sedan skickade ut ett pappvykort. 🙂

 5. Vykort är ju det absolut bästa som finns att både få och skicka. Det är synd och skam på torra land att det inte dimper ner vykort i brevlådan längre.

  Jag bestämde mig för att skicka ett vykort om dagen under en fjällvandring – och då är de ju så fantastiska fjällvärdarna att de skickar vykorten med helikopter tillsammans med mattransporten eller går med dem till fots till närmsta civilization (vilket kan vara många, många mil). Alla vykort kom fram till sin slutdestination och jag tror de betydde mycket för mottagaren.

  • antligenvilse says

   Bästa historien på länge. De går med vykorten? Vilka flitiga fjällvärdar. Vad duktigt av dig att skicka en gång i veckan. Det är min svaga sida att vara ihärdig med sånt fast å andra sidan bloggar jag ju alltid så lite ihärdig är jag nog allt. 🙂

 6. Alltså jag kan inte minnas när jag fick vykort senast! Men jag minns när jag skickade mitt sista – 2008. Dags att återuppta detta tror jag minsann, jag älskar ju att skicka vykort! Så får det bli 🙂
  Ha en riktigt fin helg!

  • antligenvilse says

   Detsamma! Vem vill inte ha vykort. Det är ju så grymt att få.

  • Katarina says

   Hehe. Du hittade alla mina vykort nu kanske. Ja, detta fick jag från min resebloggskollega Helena 🙂 Hon skickade när hon var där. Älskart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.