Europa, Resor, Stad
comments 17

En dimmig morgon i Danderyd

Tjock, svepande, vit dimma ligger över Danderyd när jag vaknar upp. Jag är på väg till jobbet och ser när jag tittar ut hur magiskt omgivningen är och bestämmer mig snabbt,  ”bära eller brista, jag tar med kameran”.

Numera tar jag med kameran allt oftare för att fota några bilder när jag har lite tid över. Man får inte så många timmar dagsljus i Sverige och jag jobbar bort de bästa timmarna, vecka efter vecka. Det fysiska resande är så liten del av min tid och därför tror jag på de inre resorna, de där ögonblicken när solen går upp över Gamla stan i Stockholm när jag står på perrongen på morgonen och ser pendlarna gå av och på gröna linjen, fågelkvittret utanför min köksdörr nu när de andra sover och solnedgången igår över över Slakthusområdet där jag och Helena tog en fotopromenad efter arbetet.

Blev extra glad när jag såg att jag dykt upp på en lokal sida som fotograf. Det är inte ofta man blir omnämnd i sådana sammanhang så det gäller att hålla kvar känslan.

Idag är jag och Helena påväg till Tyresta nationalpark för lite vinter/våriga foton från nationalparken.

Firar att jag blivit omnämnd som fotograf med lite dimmiga foton från Danderyd, på en av gångvägarna genom Stockholms GK och Mörby centrum.

Katarina

stockholm_antligenvilse-77 stockholm_antligenvilse-78 stockholm_antligenvilse-79 stockholm_antligenvilse-80  stockholm_antligenvilse-82 stockholm_antligenvilse-83 stockholm_antligenvilse-84  danderyd stockholm_antligenvilse-87 stockholm_antligenvilse-88 stockholm_antligenvilse-89 stockholm_antligenvilse-90 stockholm_antligenvilse-91 stockholm_antligenvilse-92 stockholm_antligenvilse-93 stockholm_antligenvilse-94 stockholm_antligenvilse-95 stockholm_antligenvilse-96 stockholm_antligenvilse-97

Fotat med Canon 5D Mark iii, Sigma Art 50 mm f1.4. Red Lightroom.

17 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.