Europa, Livet och bloggen, Resor
comment 1

Tag along to Stockholm – meet Södermalm, Hammarby Sjöstad and Fotografiska

 Currently in Stockholm enjoying spring.

Katarina

Shot with Canon EOS M3 and Canon 40 mm pancake lens.

stcokholm söder hammarby sjöstadstcokholm söder hammarby sjöstad-2 stcokholm söder hammarby sjöstad-3 stcokholm söder hammarby sjöstad-4 stcokholm söder hammarby sjöstad-5 stcokholm söder hammarby sjöstad-6 stcokholm söder hammarby sjöstad-7 stcokholm söder hammarby sjöstad-8 stcokholm söder hammarby sjöstad-9 stcokholm söder hammarby sjöstad-10 stcokholm söder hammarby sjöstad-12 stcokholm söder hammarby sjöstad-13 stcokholm söder hammarby sjöstad-14 stcokholm söder hammarby sjöstad-15 stcokholm söder hammarby sjöstad-16 stcokholm söder hammarby sjöstad-17 stcokholm söder hammarby sjöstad-18 stcokholm söder hammarby sjöstad-19 stcokholm söder hammarby sjöstad-20 stcokholm söder hammarby sjöstad-21 stcokholm söder hammarby sjöstad-22stcokholm söder hammarby sjöstad-23 stcokholm söder hammarby sjöstad-24 stcokholm söder hammarby sjöstad-25 stcokholm söder hammarby sjöstad-26 stcokholm söder hammarby sjöstad-27 stcokholm söder hammarby sjöstad-28 stcokholm söder hammarby sjöstad-29 stcokholm söder hammarby sjöstad-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.