Mat Published on 17 januari, 2015 comments 7 What happens in the kitchen, stays in the kitchen. written by Katarina Dela det här:Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att e-posta detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Relaterade
Jarina says 17 januari, 2015 Svar: Japp, Assasins Creed spelas hemma hos oss också 🙂 På gott och ont, haha… Reply
katarinawohlfart says 17 januari, 2015 Lite farligt det där spelet. MEn rätt kul att springa runt i Paris och upptäcka ändå!:) Reply
AnnaCarin says 17 januari, 2015 åh moule till middag! Jag jobbade på typ reklambyrå i Sthlm och då var det en av mina kollegor som gjorde moule till lunch en gång. Sjukt avis ju när man satt där med sin linsgryta från i förrgår… Reply
katarinawohlfart says 17 januari, 2015 hehe 🙂 Ja Moule frites med aioli var detta och det är ju allt bra gottigt! 🙂 De är hejjare på att laga mat de där med.. 🙂 Reply
katarinawohlfart says 17 januari, 2015 This was photos from the Culinary Arts University in Grythyttan, where I live. 🙂 Reply
Svar: Japp, Assasins Creed spelas hemma hos oss också 🙂 På gott och ont, haha…
Lite farligt det där spelet. MEn rätt kul att springa runt i Paris och upptäcka ändå!:)
åh moule till middag! Jag jobbade på typ reklambyrå i Sthlm och då var det en av mina kollegor som gjorde moule till lunch en gång. Sjukt avis ju när man satt där med sin linsgryta från i förrgår…
hehe 🙂 Ja Moule frites med aioli var detta och det är ju allt bra gottigt! 🙂 De är hejjare på att laga mat de där med.. 🙂
Great photos. Which restaurant?
This was photos from the Culinary Arts University in Grythyttan, where I live. 🙂