Livet och bloggen
comments 11

Gullringen- my hometown

Just got back home to Grythyttan. Feels wonderful to unpack and live ”normal again”. Two weeks of meeting friends and eating to much Christmas food is over. I will miss the sooner, that and the morning walks with Martin or my mother. Tomorrow a new life awaits, I life of starvation and long walks.

Katarina

Some photos of Gullringen, shot by me and the photos of me by my mother. In the photos you see Gullringshus, an old office building from the old local house factory that no longer is in use, the railway stations, my grandmothers old house as well as Stigs konditori, the local cafe.

Canon 5D Mark iii, Canon 24-105 mm lens, ed Lightroom (for the photo interested, you can see that I have played around some with temperature and balance, shift in colors etc. Though the grey weather is not me, it is Sweden).

promenadgullringen-2 promenadgullringen-3 promenadgullringen-4 promenadgullringen-5 promenadgullringen-6 promenadgullringen-7 promenadgullringen-8 promenadgullringen-9 promenadgullringen-10 promenadgullringen-11 promenadgullringen-12 promenadgullringen-13 promenadgullringen-14 promenadgullringen-15 promenadgullringen-16 promenadgullringen-17 promenadgullringen

11 Comments

  1. Andra bilden är så härlig! 🙂 Roligt med promenader, och speciellt fotopromenader. Jag vill också ut och fota men känns som att jag aldrig hinner det nuförtiden! Och när jag väl har tid, då är det redan mörkt ute.

    • Ja samma här. Jobbar du eller? Jag jobbar ju dagtid så det blir helgpromenaden som blir fotopromenad. Så det gälller att hålla tummarna för so. Idag ingen sol. :/

      • Ja, jag jobbar som turistassistent under vintersäsongen. Mestadels dagtid för min del också och här blir det ju mörkt ganska tidigt så man har bara några få timmar på sig om man ska fota när det är ljust ute. Jag håller tummarna att det blir sol för dig nästa helg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.