Resor
comments 47

Vinn en Resväska från Resia- design Peter Apelgren- skicka ditt bästa resefoto.

The text that follow will be in Swedish since this is a competition for my readers living within the country of Sweden.

Ner på posten damp ett paket från Resia förra veckan. Kul att det lönar sig att reseblogga tänkte jag och knallade till affären förväntansfull och fullt övertygad att jag skulle få lite vattenflaskor å sånt space-at.

Men det lönade sig mycket mer! Resia har nu skickat mig två resväskor att fira att Resia fyller 40 år, en till mig och en till att lotta ut till mina läsare. Lönar det sig för mig är det för att läsarna gillar min blogg och gillar läsarna min blogg ska de belönas!

Nu får ni möjligheten att vinna en av de två kabinväskorna jag fått på posten, specialdesignade av Peter Apelgren då Resia fyller 40 år.

För att delta

Det är väl roligast när det är enkelt? Jag gör det istället svårt för mig själv..

Skicka mig eller länka mig en resbild (från hemmaplan eller från utlandet) som du tagit som du tycker gör sig förtjänst av en vinst av en snygg kabinvästa. Skriv gärna varför du gillar bilden, en dikt eller vad som helst som kan tänkas likna en motivering om varför du ska vinna med bilden, men bilden är det viktiga.

Det går bra att länka bilden i kommentarsfältet här på bloggen, länka till en instagrambild/ en bloggbild eller helt enkelt skicka en bild på min mail katarina_wohlfart@hotmail.com mellan den 15e oktober och 21 oktober (när jag befinner mig i Frankrike, sitter på Arlanda as we speak). Jag kommer sedan som enhällig domare att utse vinnaren av tävlingen mellan den 22a och 26e oktober, meddela vinsten i kommentarsfältet nedan samt skicka vinnaren ett mail och om jag får publicera bilden här på bloggen. Bifoga därför din mailadress.

Jag skickar sedan väskan till vinnaren.

Så kom igen, börja att länka och skicka bilder! Väntar med spänning. 🙂

Katarina

HH7A1087

”– I min design på väskan ville jag återskapa den känsla som fanns inför en flygresa för fyrtio år sedan. Det var något riktigt högtidligt över situationen på den tiden. Jag får bilder i huvudet av hur flygpersonalen – kapten, steward och flygvärdinna – stod uppradade och tog emot resenärerna. Jag tog idémässig avstamp i scarfen flygvärdinnan bär och arbetade vidare utifrån den, säger Peter Apelgren.” – travelnews.se

47 Comments

 1. Julia says

  Se min kommentar efter 🙂 Jag är tydligen för kass för att kopiera länkar rätt :p Sen vet jag inte hur man tar bort den…. Så om du vet det kanske du kan ordna det :p Ha det så härligt i Paris och hälsa Inger med 🙂

  • Kul att du vill vara med. 🙂 Du får vara med även om det är hennes konto så länge som du tagit bilden 🙂

   Mycket bra bild måste jag säga! Blå lagunen på Island känns ju inte helt fel. *avis*

   Vem är du och bloggar du själv? Vill ju såklart kolla in din blogg i så fall.. Skicka gärna din maildress också. 🙂

  • Hej Johannes. Din bild räckte långt, men tyvärr inte hela vägen denna gången. Jag utsåg Anette Ericsson till vinnare. Din bild var väldigt bra dock. Är det okej att jag publicerar den med de andra bidragen på bloggen? MVH Katarina

  • Hej Jenny- Anne! Kul att du ska till Bryssel (som du skriver i mailet) och härlig bild från Trysil. Det blir en vass konkurrent till mycket andra fina bilder. Glada hösthälsningar till dig med! 🙂 MVH Katarina

 2. Anette Eriksson says

  https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10556401_371496976334332_3826152109249897788_n.jpg?oh=f6e0d516944127d745f19debf00477ef&oe=54BA89FF
  I somras hade vi turen att träffa på ”forbönderna” när de åkte förbi vår fäbod i Yxbodarna med hästar och gammaldags vagnar. Jag lyckades fånga deras följebil med dessa härliga ungar och resväskor. Tycker bilden är som klippt och skuren för denna tävling om den fina retroväskan 🙂

  • Fantastiska bilder allesammans! Jag har fått så mycket härliga och roliga bilder att jag tänkte skicka ett meddelande till er alla här för att kunna publicera dem framöver. Det krävdes lite funderingar, men har utsett en vinnare av resväskan och det blir Anette Eriksson med ”forböndernas följebil”. Klicka på länken och kika vet jag alla! Fantastisk bild. Kommer att skicka meddelande till var och en eftersom en del har mailat mig och en del har skrivit kommentarer här. MVH Katarina

 3. Fantastiska bilder allesammans! Jag har fått så mycket härliga och roliga bilder att jag tänkte skicka ett meddelande till er alla här för att kunna publicera dem framöver. Det krävdes lite funderingar, men har utsett en vinnare av resväskan och det blir Anette Eriksson med “forböndernas följebil”. Klicka på länken och kika vet jag alla! Fantastisk bild. Kommer att skicka meddelande till var och en eftersom en del har mailat mig och en del har skrivit kommentarer här. MVH Katarina

 4. Pingback: Katarinas nyårskarameller- september till december | Katarina Wohlfart

 5. Pingback: Jag gästbloggar hos Resia om Machu Picchu!/ Guestblog about Machu Picchu | Katarina Wohlfart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.