Resor
comments 10

Peru: En liten modevisning.

Häromdagen tog vi en liten tur till köpcentret, El Plaza Norte, som ligger nästgårds. På vägen stannade vi och gick in en sväng i den lilla fotbollsparken som ligger bredvid huset. När vi senare kom till El Plaza Norte var det en mindre modevisning från den affär som också visualiseras bland modebilderna, Dina Maria. Är jag inte nästa generations fashionphotographer så säg? Nej skämt och sido. Jag stod längs bak och fick beskära bilderna en hel del då jag använde mitt fasta 50mm:s, men mycket roligt att se en liten modevisning även om det var fest/balkläder som visningen handlade om.

The other day we took a little trip to the mall, El Plaza Norte, located next door. On the way we stopped and went into the little soccer park that is next to the house. When we later came to El Plaza Norte, it was a small fashion show from the business who also is visualized among the fashion pictures, Dina Maria. Am I not the next generation fashionphotographer then say? No joke and side. I stood at the back and had to crop the pictures a lot when I used my fixed 50mm’s, but a lot of fun to see a little fashion show, even if it was a party clothes that was shown.

Katarina 

Canon 5D Mark iii, 50mm f1.8, ed in Lightroom.
HH7A7392 HH7A7396 HH7A7397 HH7A7398 HH7A7403 HH7A7404 HH7A7406 HH7A7410 HH7A7419 HH7A7420 HH7A7422 HH7A7428 HH7A7432 HH7A7433HH7A7438 HH7A7440 HH7A7443 HH7A7444 HH7A7448 HH7A7450 HH7A7451

10 Comments

 1. Kul med modeshowen men publiken verkade nästan sur.
  Vackert upplyst i stan på kvällarna.
  Här stormar det ordentligt kan jag avslöja, långt ifrån det sköna vädret ni har där borta. (det är mer konstaterande än klagande dock)
  Gillar den sista bilden. 🙂

  • Ja Parisehjulet är roligt, men den är kraftigt beskärd för den gömde sig bakom en byggnad. Men tycker inte det gör något i så litet format. Haha. Ja alla kände väl att shit, de där klänningarna kommer jag aldrig i iaf 😉

   • Det var nog det! Bra sammanfattat! 😆
    Ibland är en massa grejer framför saker man vill fota. Skyltar kan reta mig till vansinnet ibland.
    Men du löste det bra och jag gillar oskärpan. Det blir extra bra på saker som är upplysta.

 2. Such fun to see all these candids of a society about which I know nothing at all ! You are widening my cultural horizons, Katarina – for which I thank you !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.