Resor
comments 23

Modeskisser -Fashionsketches

Bought an iPad for the upcoming trip to Peru this weekend when passsing through Örebro. Found this amazing app, Adobe Ideas where I started painting. Such joy some creative time can give a person. Ended up with a lot of paintings. the result of some fashion sketches, my style, are found below for you to enjoy while I´m probably sleeping, trying to recover from my long travels cross the Atlantic’s.

Katarina

20140303-151506.jpg

20140303-151632.jpg

20140303-151646.jpg

23 Comments

      • Jag har själv en app som jag brukar leka med lite. Men jag tycker att plattan ( mini) räcker ju inte långt. Har gjort en liten hund men har aldrig lagt upp det. Och så bara är i svart vitt, inte avancerat alls.

  1. Shit! – you’ve gone ??? I got mixed up in my dates. 🙁
    Yes, the drawing app is great fun, and, as we say, ”right up your alley”! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.