Livet och bloggen
comment 1

Cameratesting part 2- Statens konstråd

Något som kanske inte är känt för alla är att universiteten i Sverige sitter på en hel del konstskatter inköpta och ägda av statens konstråd. Som student går man förbi dem varje dag utan att reagera men idag när jag var i full fart med att testa min kamera passade på att knäppa lite bilder av just denna konst. De bilder som följer är bara från en våning, våning 2 i K-huset i Grythyttan där jag spenderade eftermiddagen med att söka litteratur och förbereda d-uppsatsen.

Katarina

HH7A0122 HH7A0123 HH7A0138 HH7A0136 HH7A0128 HH7A0126

Canon EOS 5D Mark 3, Adobe Photoshop Lightroom 5.

1 Comment

  1. Pingback: The travel year of 2014 | Katarina Wohlfart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.