Resor
comments 5

Fredag: ”Dåligt år för mode”

Mode- Denna vecka  önskar jag att jag hade hennes garderob- Iris Apfel– En stilikon på många vis.

Veckans påstående kommer från Affärsvärlden- ”Dåligt år för mode”- Håller inte med. Ett fantastiskt år för mode där allt fler blir intresserade av hållbart mode, men där klädhandeln går ner. Så ja, ett dåligt år för en viss del av modehandeln, men inte för modet. Sofis mode uppmärksammar detta och anger återvinning som 2013 års vinnare.

Veckans mode film är för mig Planet Money makes a T-shirt, även om den inte kom denna vecka. Så viktigt att se att jag nämner den två dagar i rad.

Plus-size är på allas läppar efter H&M och nu även Mango tabbat sig med sina plus-sizekollektioner. Kritikerna rasar mot att man kallar Robin Lawley plus- size. Nåväl säger jag, en enkel googling visar att hon alltid varit plus-size modell, men visst, på bild ser hon inte så plus-size ut. Det kan ju bero på att hon är 188 cm lång och har en midja på 74 cm, om man får tro källan. Plus-size på längden kanske?

Katarina

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.