Back to Business

Julen är slut och nu är det back to business!

Med korta deadlines och press som journalistyrket innebär bär det idag av för intervju av Ulrich Krebs, bryggmästare på Grythyttans Brygghus och releasen av den nya ölen i serien 117.

Håller parallellt på med en annan artikel om klimatförändringar och konsekvenser i Örebro län och pratade på morgonen med SMHI. Ett mycket intressant ämne som jag förhoppningsvis kan relatera till i min masteruppsats som förhoppningsvis, förhoppningsvis kommer göras i Peru om allt klickar. Har kontakt med en svensk organisation där som jag väntar svar från.

Sprang på en smått märklig nyhet jag gärna vill dela med mig vid början av veckan:

Nyårslöftet inför 2014 om att göra ännu mer gott för miljön kan inte få en bättre start än på nyårsdagen. Den dag på året då troligen flest väljer att beställa hämtmat istället för att själv laga middag. Pizzakartonger källsorteras och lämnas med förpackningar av papper.”

Läs hela releasen här

Nu undrar jag sen när blev det mer miljövänligt med hämtmat än att laga mat? och ”Pizzakartonger källsorteras och lämnas med förpackningar av papper”- vad har det med saken att göra?

Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *