Nyår

Firade en mycket härlig nyårsafton med god mat och dryck i Danderyd, hos en kompis förälder. Det serverades många rätter, då musslorna var dåliga skippades denna rätt och grön ärtsoppa med champagne serverades. Till huvudrätt fick jag som är vegetarian laxdumplings och rotselleripure. Efterrätten bestod av flamberad apelsin, vanligglass och grädde. Alla rätter hade såklart mycket avancerade franska namn såsom sig bör, men då jag inte minns dem får en kort beskrivning av innehållet duga. Nedan följer bilder av kalaset.

Katarina

IMG_4102

IMG_4103 IMG_4109IMG_4114 IMG_4117 IMG_4118 IMG_4122 IMG_4123 IMG_4124 IMG_4125 IMG_4126 IMG_4127 IMG_4138 IMG_4147 IMG_4151 IMG_4157 IMG_4159 IMG_4161 IMG_4167 IMG_4171 IMG_4177 IMG_4181 IMG_4184 IMG_4192 IMG_4197 IMG_4203 IMG_4212 IMG_4215 IMG_4225 IMG_4228 IMG_4233 IMG_4238 IMG_4250 IMG_4255 IMG_4260 IMG_4271 IMG_4272 IMG_4274 IMG_4275 IMG_4276 IMG_4282 IMG_4283 IMG_4286 IMG_4298 IMG_4299 IMG_4306 IMG_4307 IMG_4310 IMG_4311 IMG_4312 IMG_4316 IMG_4317 IMG_4318 IMG_4324 IMG_4327

Canon EOS 60D, Sigma 17-55 objektiv. Bildredigering i Adobe Photoshop Lightroom 5.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *