Resor
comments 4

Klädabonnemang på Orkanlia

När jag var i Stockholm var jag förbi Karolina som driver Orkanlia, ett företag där man kan få klädabonnemang. Karolina är syster till en gammal vän och jag har länge funderat på om jag inte ska slå till och skaffa mig ett abonnemang för att få kläder som sitter perfekt.

Klädabonnemanget fungerar så att man åker till butiken för måttagning. På plats finns ett stort urval av secondhand tyg att få och där kan man välja det tyg man vill ha till sina kommande plagg. Två av tre plagg jag valt torde vara secondhandtyg om jag minns rätt. Jag beställde tre plagg och dessa kommer att komma en gång i månaden framöver.

Inviger min tripod till mitt första plagg som kom under veckan, en kjol som jag tänkt att ha till nyår. Bär den tillsammans med en Christian Dior sjal som ärvts av mamma.

Katarina

Wordpress3Samsungs NX 10, fast 16mm vidvinkelobjektiv. Bildredigering i Google Picasa. Hade ganska stora problem med ljuset på grund av vintermörket så har 107 suddiga bilder att gå genom och slänga. Men vem sa att det var enkelt att ta ett självporträtt?

4 Comments

  1. Pingback: Johannas och Fredriks Bröllop 2013 | Katarina pratar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.