Miljö
comments 5

It is All About Shopping

Min andra artikel, denna gång om hållbar konsumtion där jag intervjuat Åsa Ödman på länsstyrelsen i Örebro och Heidi Kronholm, bloggare med bloggen modemanifestet. Heidi bloggar om hållbar konsumtion, framförallt mycket kring kläder och mode. Klicka på länken för att komma till min artikel på vårt nya magasins hemsida, Type Magazine. I artikeln finns en länk, som jag också lagt till nedan, där du kan lyssna till hela intervjun med Heidi och bli inspirerad till förändring.

It is All About Shopping.- artikeln

Intervjun med Heidi på engelska.

Katarina

5 Comments

  1. Vilken fin artikel det blev! Du har gjort ett kanonjobb med att skriva en inspirerande och intressant artikel. Jag lyssnade inte på hela ponden, mest för att det är så sjukt jobbigt att höra sin egen röst, men det jag hörde var toppen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.