Resor
comments 48

Äntligen vilses gratisguide till Stockholm

Gratis saker att göra i Stockholm, senast uppdaterad 180501

Stockholm är i världsmått mätt en dyr stad i nivå med London, New York eller Rom. Men allt behöver inte kosta skjortan, eller för den delen något. Stockholm har förhållandevis mycket avgiftsfritt jämfört med sina kusinstäder i Europa och ibland handlar det bara om att tänka utanför lådan. Så välkommen till Äntligen vilses guide till Gratis saker att göra i Stockholm. 

Eftersom jag som resebloggare reser mycket har det kommit att bli så att varje krona ibland är av vikt. Resor och framförallt upplevelser betyder mycket för mig men mantrat ju dyrare desto bättre, stämmer inte riktigt när vi pratar upplevelser och jag har på grund av budget och sparande blivit bra på att leta upp gratis inträden och evenemang att sysselsätta sig med under min lediga tid.

Här kommer Äntligen vilses guide till gratis saker att göra i Stockholm där det enda du behöver är ett SL – kort, cykel eller bra kondis.

Guiden innehåller både natur och kultur- upplevelser.

Gratis saker att göra i Stockholm

Jag har delat upp det i enkla kategorier för att du lätt ska kunna hitta. I denna guide hittar du naturupplevelser, gator, konst och mera. Min ambition är att uppdatera denna guide på regelbunden basis. Kommentera gärna om du har ett tips du vill skall vara med eller maila mig på katarina_wohlfart@hotmail.com.

Aktuellt i Stockholm just nu

För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i Stockholm just nu så finns t ex tidningen Metro att hämta i tunnelbanan. Tidningen innehåller information om aktuella event och saker att göra i Stockholm när just du är här. På Stockholm stadsbibliotek kan du läsa 100 dagstidningar färska på plats och låna med dig en bok påväg därifrån eller en e-bok hemifrån . Allt du behöver är ett lånekort första gången, sen klarar du dig med personnummer och pinkod som du själv väljer. Varför köpa böcker till resan när du kan ladda ner dem i paddan direkt på plats?


Följ gärna Äntligen vilse på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om foto och resor. Jag finns också på Facebook, Instagram och Twitter.


Äntligen vilse i Tyresta Nationalpark, foto av Helena Gunnare, ohdarling.org

Gratis saker att göra i Stockholm

Naturupplevelser

Vi börjar med min favoritsysselsättning naturupplevelser. Sveriges natur är över förväntan en av den bästa jag vet. Varför titta långt bort när man har världsklass runt knuten? Stockholm bjuder på varierad natur med både Nationalparker och naturreservat i skog och skärgårdsmiljö.

 • Besök något av de 33 skyddade naturområdena i Stockholm. Klicka på denna guide – Själv har jag t ex besökt Tyresta nationalpark och har skrivit om det här. Ett annat mycket populärt naturområde är Nackareservatet som erbjuder vandring, kanot och orientering m.m.

Vandring

 • Vandra en av Stockholms alla vandringsleder. De tre största är Sörmlandsleden, Upplandsleden och Roslagsleden. Man når enkelt vandringslederna från innerstaden med buss och Roslagsleden börjar där jag bor. Får att nå den kliver man av i Mörby centrum, röd tunnelbanelinje från T -centralen mot Mörby centrum. Från Mörby centrum är det promenadavstånd till etapp 1. Hitta andra tips om vandring och leder i Vandringsbloggen.
 • Hitta någon att vandra och uppleva naturen med på communityn meetup. Här finns STHLM Outdoor som anordnar gemensamma vandringar i Stockholmsområdet.
 • Digitala guider som höjer vandringen till en kulturrik upplevelse finns bland annat i Hagaparken, Riddarholmen och vid de kungliga slotten. Du hittar vilka guiderna är här.

Skärgård och hav

 • Upplev Stockholms skärgård genom ett besök i någon av skärgårdskommunerna. Man tar sig från Torö till Grisslehamn med SL kortet. För fler tips på utflykter – kolla här.
 • Ta med eget fika och slå dig ned på en klippa runt om Stockholms innerstad. Vackra klippor finns överallt t ex vid Årstaviken. På sommaren avgår gratis turer till Årsta Holmar från Tanto. En karta till Årstaviken hittar du här. Markera lagret ”Från Gullmarsplan till Årstadal” så hittar du mina tips för dessa trakter. Kartorna uppdaterar jag på regelbunden basis när jag har upptäckt något nytt.
 • Bada vid ett av Stockholm 30 strandbad.

Slottsträdgården vid Ulriksdal är makalöst vacker. Du tar dig enkelt hit med tunnelbana till Bergshamra och sedan vidare med buss direkt till slottet.

Gratis saker att göra i Stockholm

Parker, slott och trädgårdar

Med Drottningholm på Unescos Världsarvslista, till Kina slottet och Ulriksdal slott i Bergshamra finns det mycket att hämta för den kunga- och historieintresserade.

Parker

 • Strosa i en av Stockholms alla parker och upplev lugnet i staden. Kolla efter parker på denna karta och läs mer om de olika parkerna hos Visit Stockholm. Tantolunden är en av mina favoriter och vem kan motstå namn som Observatorielunden?
 • Under våren kan man njuta av körsbärsträdens blomning i Kungsträdgården och under vintern finns här en skridskobana. Kungens trädgård är numera öppen för folket. Här anordnas massa aktiviteter och event och du hittar kalendariumet här.

Slott

Trädgårdar

 • Ta en tur till Rosendals Trädgård, en öppen trädgård som bedriver pedagogisk verksamhet för biodynamisk odlingsintresserade.

Utsikt från Motenliusvägen, en av många vackra promenadsträckor med panoramavy över Stockholm stad.

Gratis saker att göra i Stockholm

Staden

Sveriges huvudstad erbjuder fantastiska vyer, arkitektur och konst. Varför inte börja med en stadsvandring som introduktion till staden?

Stadsvandring

 • Ta en guidad gratisvisning av Stockholm på engelska. Stockholm free tours har gratis stadsvandringar som hålls varje dag. Det finns tre olika turer som tar dig genom stadskärnan, Gamla stan eller Södermalm.
 • Gör en egen stadsvandring på nätet genom Reseguide Stockholm. Med sloganen ”Res tre gånger: 1) Virtuellt på nätet, 2) Res och upplev i verkligheten, 3) Surfa och fördjupa resan hemmavid.” får du gratis info om kända personers bostäder och kan gå i Stig Larsson trilogins fotspår. Även bra tips på vart man hittar gratis wifi för dem som saknar det under promenaden.

Historia

 • Uppelv det historiska Stockholm på historiskastockholm.se. Här hittar du olika byggnader och platser genom tiderna och kan titta på hur t ex Stockholms centralstation såg ut när den byggdes.
 • Strosa på Stockholm stadshus innergård och besök Birger Jarls egyptiska kenotaf, en skulptur och skengrav. Känt som en av världens vackraste byggnader är det gratis att strosa och uppleva Stadshuset från utsidan.
 • Upplev Skogskyrkogården. Du kan ta en guidad visning eller ladda ner denna guide och uppleva själv. Skogskyrkogården är en arkitektritad kyrkogård unik i sitt slag numera på Unescos Världsarvslista.
 • Använd Stockholms kulturarv på webben, Stockholmskällan. Här kan man t ex kolla på flygfoton tagna under decennier över Stockholm, jämföra kartor från dåtid till nutid eller läsa mer om hbtq personer genom Stockholms historia.

Annat

 • Ta en sväng i Atomgaraget vid slussen. Här ryms 20 000 personer om det skulle komma till det och när det byggdes var det tänkt att bli världens största atombombskyddsrum. Eftersom det är ett garage kan det vara låst och man får eventuellt fråga först för att komma in.
 • Kolla in Stockholms saluhallarÖstermalmshallarna, Söderhallarna och Hötorgshallen. Hallarna är fyllda av mat, folk och liv, stadskänslan när den är som bäst! Just Hötorgshallen driver dessutom en mycket trevlig blogg med mat och handlarintervjuer.
 • Kyrkor – Stockholm har en rad vackra kyrkor som är möjliga att besöka som Katarina kyrka på Södermalm. Gratis inträde, men inte alltid öppet. Sök församling på Svenska Kyrkans hemsida.

Snösätragränd är för turister ett relativt okänd område i Stockholm, däremot känd för Stockholmare själva och framförallt graffitimålare. Här kan du som privatperson måla graffiti eller spatsera området och njuta av den urbana konsten. 

Gratis saker att göra i Stockholm

Konst och museum

Sverige håller konst högt och framför allt att konst skall vara tillgänglig för alla. Därför har svenska staten och Stockholm stad mycket gratis konst att se. Från 1e februari 2016 är det numera gratis inträde på 18 svenska museer. Så är du redo för lite konstäventyr?

Återkommande och permanent konst

 • Besök ett av alla Stockholms museerPå listan över de som numera har gratis inträde finns t ex Moderna museet och Sjöhistoriska som jag har besökt här.
 • Följ med på en konstrunda i tunnelbanan med SL. Konstrundor hålls flera gånger i månaden och utgår från olika stationer och täcker olika linjer och deras stationer. Det enda du behöver är ditt SL kort.
 • Upptäck konsten på Stockholms gator genom Stockholms skulpturguide på nätet. Här kan du leta efter konst per stadsdel eller genom sökfunktionen genom namnet på konsten.
 • Ta en virtuell rundtur i Stockholms digitala stadsmuseum och förkovra dig i ett stort arkiv på nätet.
 • Ta en svängom till Dansmuseet och lär dig mer om världens alla danser.
 • Se årets bild utställningen eller andra fotouställningar på Galleri kontrast. Njut av fotografi från fotojournalister.
 • Besök kvarteret Flaggan med Stockholms kanske minsta utställningslokal på Erstagatan 14, Södermalm.
 • Förvilla dig i Stockholms södra förorter och besök Snösätragränd i Bandhagen, ett stort graffiti område där du kan se när folk målar graffiti dagligen. Snösätragränd är en gata i ett industriområde och du når hit genom att ta tunnelbana till Rågsved och sedan promenera 10 minuter till ett skogsområde nära tunnelbanan.

Gratis med barn i Stockholm – besök Bryggartäppans trälekpark på söder eller Slottet som är gratis för barn under 7 år. För tusen andra tips – kolla Resfredags guide Att göra gratis i Stockholm med barn. Foto: Resfredag.

gratis i stockholm med barn

Aktiviteter

För den som gillar att aktivt liv testa följande aktiviteter i Stockholm gratis. Tips ang aktiviteter i naturen finns under naturupplevelser.

Event

Event är ju ofta datumstyrt och händer bara en gång, därav svårt att sätta på en lista om tips som ska gälla en längre tid men har iaf rotat fram en del återkommande event där hela eller deltar att eventet är gratis. Så, varsegod.

Stockholms Kulturnatt äger rum i den 19e april, Valborgshelgen 2017. Här händer allt från stadsvandringar, musik, dans, utställningar m.m. Fri entré.

Musik och festivaler

 • Det är fritt att delta i Stockholm pride under sommaren.
 • Stockholm kulturfestival sker under sommaren och har gratis inträde. Bland annat fylls Norrbro till bredden av föreställningar, workshops och prova på.
 • Stockholm filmfestival bjuder på gratis film fem kvällar under augusti i Rålambhovsparken. 2017 äger det rum 16-20 augusti och info om filmerna finns här. Ta med filt och picknickkorg för extra mys.
 • Gillar du festivaler? Popaganda i Stockholm har ett gratis lillasyskon som huserar i Galärparken varje sommar sedan 2011. 2017 års event går av stapeln 22 juli juli från 15 till nattetid och du hittar info här. Den 28-29 juli 2017 kommer också Putte i Parken till Kungsträdgården och du hittar info här.
 • Njut av musik i en av Stockholms alla kyrkor. Svenska kyrkans kalender  är proppad med gratis konserter och musiktillfällen.

Teater

 • Parkteatern drivs av Kulturhuset i Stockholm som också håller i Stockholms kulturfestival. Här är det alltid fri entré och det är teatrar under sommaren.Teatrarna spelas i t ex Vitabergsparken och på många fler ställen runt om Stockholm. Du hittar platserna här. 

Annat

 • I Stockholms stads kalendarium hittar du allt som anordnas av Stockholm Stad från tipspromenader, filmvisningar till konserter. Just Kungsträdgården är en mittpunkt för många event och här firas t ex Körsbärsblommans dag i april. Men här kan du också besöka Medeltidsmarknaden, konserter och andra event under hela året.
 • Se vaktombytet vid Slottet som, som regel sker ackompanjerat med musik från den 23e april till 31a augusti på söndagar kl 12.45 från Arme museum/ Kavalleribarackerna.
 • Har du lite prylar du behöver bli av med och vill tjäna en hacka? Anmäl dig till en av alla Stockholm loppisar och ha roligt på köpet.
 • Gillar du Stand – up? Besök ett av alla ställen på Södermalm. Humorkällaren kör måndagar kl 20.00 på Baras Backe, Götgatan 33 Södermalm. På söndagar, tisdagar och torsdagar kör Big Ben Stand up på Folkungagatan 97. Big Ben har också roliga nybörjartips för den som vill börja med stand up och du hittar dem här.
 • Varje tisdag kl 16-20 under sommarhalvåret kan du kolla in klassiska bilarClassic Car Meeting i Lissma Park, Huddinge kommun. Perfekt för hängivna bilentusiaster. Adress: Lissma Skolväg 6

Gratis med barn i Stockholm

Att äventyra med barn är en kostsam historia, det vet ju alla. Tur att någon nu bestämt sig för att skriva en hel gratisguide till Stockholm för dig med barn.

 • För aktiviteter inomhus och utomhus, museum som passar barn, lekparker och andra parker, spännande kvarter och byggnader, uppvisningar, säsongsbetonade aktiviteter bege dig in hos Annika som samlat allt bra att veta för dig som är på jakt efter gratis saker att göra med barn i Stockholm. Jag vill själv genast leka i Bryggartäppan och besöka Stora Skuggans 4h gård. Bums!

Söders gator är vackra som få andra. Snöra skorna och zick-zacka dig från Skanstull, till Slussen och vidare till Hornstull för ett långt stycke Stockholmshistoria. 

gratis stockholm södermalm

Vackra gator och hus

Att upptäcka själv är min melodi. Ta på dig gympaskorna och slå in följande gatnamn i GPSn för garanterat vackra vyer.

Södermalm

 • Söder Mälarstrand med Munchenbryggeriet Södermalm – en vy som bjuder på mer eller mindre hela Stockholms stad. Börja i Slussen och fortsätt till Västerbron och Långholmen.
 • Bellmansgatan Södermalm. Här föddes Bellman. Klassiska kvarter på Södermalm med fantastisk arkitektur.
 • Fjällgatan  Södermalm – utsikt över hela stan och Gröna lund. På grund av den vackra panoramavyn finns ibland busslaster med turister här på samma gång.
 • Mosebacke torg Södermalm – Cornelis gamla hemvist, ett sött litet torg med glasskur på sommaren, Södra Teatern bredvid och även Omnipollos Hatt, en litet pizzahak med den godaste ölen. Från Mosebacke torg är det sedan enkelt att ta sig ut vid Katarina Hissen och njuta av utsikten från Gondolen. Se gärna mina foton från Söders höjder och min karta till ett matnyttigt promenadstråk med många fina utsikter.
 • Katarina hissen Södermalm – Vacker utsikt över slussen och hela Stockholm samt Gröna lund.
 • Monteliusvägen Södermalm- en halv kilometer lång vandring från Kattgränd i väst till Skolgränd i Öst i området kring Bastugatan och Tavastgatan. Skydundrande vacker utsikt.

Östermalm

 • Strandvägen Östermalm – en klassisk gammal gata känd i Stockholm för att vara en av Stockholms finaste och dyraste. Vackra hus och vackra båtar finns längs med kajen. Se mina foton och karta för ett bra promenadstråk från Slussen till Djurgården här.
 • Tysta gatan Östermalm – 120 m lång löper gatan mellan Karlavägen och Lützengatan. Vackra townhouses frn 1910-20 talet. Byggnaderna är klassade som byggnadsminne och väldigt vackra att vila ögonen på.

Gamla stan

 • Stortorget och Mårten Trotzigs gränd Gamla Stan- Se det storslagna Stortorget i Gamla stan eller gå genom den trånga Mårten Trotzigs gränd. Gamla stan i Stockholm gör dig sällan besviken. Vackra gula hus så långt ögat kan nå!

Andra tips på vackra gator

 • För fler gator med vacker utsikt över Stockholm se Lola Åkerströms lista. Denna lista passar framför allt för fotografer men även för alla turister som uppskattar en fantastisk vy.

Så hugg ditt SL kort och ge dig ut på närmsta tunnelbanelinje! Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen.

Jag har lagt mycket tid och energi på att samla alla gratis saker att göra i Stockholm så för att utveckla listan vidare för turister, personer som reser på en begränsad budget eller bara inte har förutsättningar att betala dyra avgifter för natur och kultur tipsa gärna i kommentarsrutan eller skicka mig ett mail på katarina_wohlfart@hotmail.com så lovar jag att uppdatera min lista med tipset. Tänkt utanför lådan!

Hoppas du gillade Gratis saker att göra i Stockholm guiden och välkommen åter!

Gratis saker att göra i Stockholm, senast uppdaterad 180501

48 Comments

 1. Herrejösses vilket jobb du lagt ner Katarina! I’m impressed. Av erfarenhet vet jag att denna sortens inlägg är uppskattade. Jag hade en familjereseblogg som hette Kottar på vift för läääänge sen där en av mina stora och välbesökta kategorier hette just Gratis 😉
  /Linnea

  • antligenvilse says

   Ja faktiskt. Det är efterfrågat. Men man kan förstå det. Ärman en hel familj så blir ju minsta lilla aktivitet jättedyr och då är det ju skönt att inträdet kanske inte kostar något t ex. 🙂 dessutom vill jag inspirera andra att komma ut mer i skogen och det är ju väldigt gratis.

 2. Woow – vilken guide! Jag är swept of my feet över hur heltäckande den är. Det här är en riktig saver för mig som inte är Stockholmsbo. TACK för det – räknar med att använda den i sommar =)

  • antligenvilse says

   Japp! En hel del tips här! Tackar 🙂 Tänker att jag ska uppdatera med mer om jag får in några tips och självklart, har du några supertips om vandring i Stockholm som du stöter på så kan det passa men tycker jag lyckades att få med lite. Har sett att du varit i Tyresta bland annat. 🙂 tack för kommentaren 🙂 Ska dela i Vandringsgruppen på Facebook med.

  • antligenvilse says

   Hehe! Det är ju inte så många precis 🙂 älskar själv solnedgången från mitt jobbfönster. Alltså herre

  • antligenvilse says

   Ja nu går ju solen ner så sent så nu ser jag den inte men under en och en halv månad så var den sådär typ. Helt galet brinnande. 🙂 tack så mycket:)

  • antligenvilse says

   Tack Cathinka! 🙂 Den värmer. Har du några tips som är gratis till naturen osv som man inte bara får missa när man är i Stockholm så är de varmt välkomna 🙂

 3. Waow vilken imponerande guide! Och så är det kul att se att det faktiskt finns så mycket gratisnöjen i stan! Vi gick runt och fotograferade i Stockholm igår (efter den guidade stadsvandringen) och det är ett gratisnöje som vi planerar att göra mer! 🙂

  • antligenvilse says

   Vad kul! Ja men vilen stadsvandring valde ni, en betald variant eller en gratis? Kanske kan tipsa om den här med vet att det finns många företag som har. 🙂 hur lång var vandringen? Tack för snälla ord. Det finns massor att göra. Kulturutbudet är ju grymt t ex.

 4. Vilka grymma tips!!!!! Perfekt för mig som ska vara föräldrarledig snart 🙂 tack! Ha en skön söndag! Kramar

  • antligenvilse says

   Ja! Det var typ till dig, pensionärer, ungdomar och alla andra med liten kassa jag skrev den, typ. Hehe så varsegod lina, nästa blir ”linas guide” istället som namn 😉 😉 när är föräldraledigheten planerad?

 5. Fantastiskt bra guide och dito bilder!

  Jag kan rekommendera Nackareservatet med Källtorpssjön. Var mycket där när jag bodde i Hammarbyhöjden.

  En mycket fin gata att fotografera är Tysta Gatan!

  • antligenvilse says

   Tack för tipsen. Japp, alla naturreservat och naturområden är med i den samlade guiden, men kan däremot peka ut Nacka Reservatet. Det är ju grymt poppis! Det ska jag tipsa om. Tysta gatan. , bra tips. Ska kolla det!

  • antligenvilse says

   Tack för alla tips! Jag har uppdaterat med dina tips! 🙂 Mycket bra tips Anna. Tysta gatan vill jag verkligen besöka.

  • antligenvilse says

   hehe. 🙂 eller hur? särskilt när man bor i Stockholm. Har du andra gratistips är det bara att tipsa på!

 6. Wow, vilket arbete! Och så mycket av Stockholm som finns om man tänker lite bredare. Vill du göra guiden ännu bredare kan du ju komplettera med gratisnöjen för barnfamiljer exempelvis – de bästa parkerna (Mulle Meck, Anders Franzéns park, 4H gårdarna) samt andra initiativ ex Rum för barn.

  • antligenvilse says

   Bra tips. Vad är det för typ av parker? (säger den barnlösa)

  • antligenvilse says

   Tackar Lola, det värmer! Din guide på slow travel var en stor inspo!

 7. Instämmer med föregående talare – härlig lista! Stockholm är allt bra. Längtar nu! Kommer med all säkerhet komma tillbaks till den här listan när jag är i Sverige i sommar:)I

  • antligenvilse says

   Du får spara den i bloglovin. Man kan ju spara tips där. 🙂

 8. Hurra vilken fantastisk present med en sådan guide! Jag har alltid varit lite rädd för Stockholm – i alla fall tills jag blev ihop med min pojkvän (han som du skrev hade ett fint ansikte i en kommentar på min blogg nyligen :)), som är från Stockholm ursprungligen, och nu vill jag åka dit med honom stup i kvarten. 🙂 Det blev så annorlunda med Stockholm när jag fick komma dit med någon som känner sig hemma där. Hur som helst, tack för alla dessa guldklimpar av idéer och alla magiska bilder! (Och kul att du har med lindy hop, min älsklingssysselsättning i världen. :))

  • antligenvilse says

   Eller hur! Tack för kommentaren! 🙂 Tack för komplimangen. Jobbade hårt på den guiden. Men ja, det är såklart alldeles stor skillnad med någon som kan byn och att åka en weekend om året och bara gå i gamla stan. Helt klart stor skillnad när man bor här! 🙂 Ja jag är lite nyfiken att testa lindy hop faktiskt. Har aldrig testat! 🙂

 9. Pingback: Resebloggarnas egna favoritinlägg och deras mest lästa... - Discovering The Planet

 10. Pingback: Stockholm Resources for TBEX - Slow Travel Stockholm

 11. Tack för all information! Vi bygger just nu en sajt med massor av gratis saker & erbjudanden. Vi tog många tips från din sajt 🙂 Vi testade några av dina tips och hade en bra dag! Mycket välskrivet och tydligt!

  Vill du följa arbetet om vår sajt: http://www.bastgratis.se/

  • Katarina says

   Tackar! Såklart man vill. Det är bara att sno på. Hittar ni något som inte stämmer är det bara att hojta så ändrar jag. En del slutar vara gratis osv. Men älska gratis! 🙂

 12. Pingback: Höstinspiration och några av mina favoritinlägg hos andra resebloggare... - Discovering The Planet

  • Katarina says

   Hellu! Tack för kommentaren. 🙂 Jag har redan med gratis stadsvandring. Förstår att det kan finnas flera, men det blir för omfattande att länka till alla dessvärre. Erbjuder ni något annat än den gratisturen jag redan länkar till? I så fall kan jag komplettera guiden.

 13. Hej!

  Ville bara tipsa om att Stockholms filmfestival varje sommar brukar ha några dagar av gratis utomhusfilmvisning. Tror att det oftast är på Rålis man brukar hålla till. Varje år har dessutom ett nytt tema som representeras i filmerna. Har för mig att det även brukar ske andra typer av filmvisningar anordnade av exempelvis cinemafrica, men är osäker då jag själv inte varit på någon.
  Filmfestivalens visningar sker dock varje augusti och perfekt att ta med sig filt och picknickkorg till.

  • Katarina says

   Men tack för underbart tips! Kollar om det finns och uppdaterar. Härligt 🙂

 14. Pingback: The Open City och Stockholmsfokus - RESFREDAG

 15. Pingback: Att göra gratis i Stockholm med barn - RESFREDAG

 16. Massor av bra tips! Ska bara komma ihåg listan när det är dags att hitta på något.

 17. Pingback: Tips för semester i Sverige - guider och resmål av 22 resebloggar

 18. Pingback: Tips för semester i Sverige – Affärsfakta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.