Resor
comments 11

Nu börjar en sommar med roadtrips och girls crushes

Nu börjar en sommar med roadtrips och girl crushes. För precis så är det. Precis så kommer min sommar vara. Och den startar idag.

Klockan är strax 4 och jag väntar på att Jeanette dyker upp från Ringvägen med Taxi mot Arlanda för att kliva på planet mot vår Alaska roadtrip. Jag kan inte fatta att det händer nu! Att jag ska få se allt det där konstiga jag drömt om. Först grungiga Seattle vi flyger mot idag och natten mot torsdag, det vildmarkiga Alaska. Efter utmattade veckor i Alaskas vildmark beger jag och Jeanette oss sedan mot Island för några dagar vid västfjordarna. Jag vet knappt hur många mil som kommer ligga bakom oss, men det kommer vara många, det vet jag. Och jag kan knappt bärga mig.

Sommaren är här och det med besked. Jag lämnar ett Stockholm i värmebölja för att skapa nya sommarminnen, litet som att skiljas första gången när en är nykär. Stockholm, du klär i värme. När jag kommer tillbaka kommer jag spendera en hel del av sommaren med min man Stockholm för att sedan ge mig ut på ännu en roadtrip till Norrland, i år inte själv utan i år kommer min bästa vän Linda få äran att träffa min älskare också. Jag undrar om hon kommer falla för dig som jag föll för dig förra året?

Men innan det händer, tänkte jag bjuda på en hel radda gamla minnen, från förra sommarens roadtrip i Sverige och något guldkorn från Island. Så läs eller bara glo på bilder och njut! För nu är roadtripsommaren här, äntligen.

När minnena värker – en roadtrip genom ett dödligt vackert Sverige och spåren det lämnar 

Genom svindlande isländska landskap till häst

När skogsrået med stolthet och styrka dansar ensam genom sommaren

Vi som reser då? Alaska girl crushes.

 

Sofia – På den här bloggen inte alls okänd. Lång och sval skönhet från Järna. På ständig jakt efter lätt men lyxig packning, högkvalitativa material och snygga siluetter. Gillar toner av rosa, italiensk pasta med en eller två ostar och ett glas vin på en blomfylld gotländsk hed. Romantiker ut i fingerspetsarna, men med en mycket stark jämställdhetsnål.

Jeanette – Stilfull, vintage skönhet boende på rätt sida av Södermalm tillsammans med en lika rätt man. Vegetarian med ett visuellt öga och en svaghet för konstiga museer, växter och Stockholm. Gillar starka kvinnor och det gör också jag.

Lena – Den girlcrush jag vet minst om men som överaskar med den lägenhet vi alla drömmer om på Valhallavägen, kolonilott och tre gånger så många resor per månad till ovanliga destinationer, som oss andra i bagaget. Vunnit diverse priser för bästa blogg, i alla möjliga kategorier och vinner också kategorien flitigast bloggare. Flit och överraskning, sammanfattar denna tjej.

Så följ oss nu på bloggar och i storiesar, för kul kommer vi ha!

Ciao.

Katarina

 

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.