Personligt, Resor
comments 12

12 korta fun facts om mig – vem är människan bakom resebloggen?

Jag är säker på att många av er där ute känner mig väl. Men visste du det här? 12 korta facts som bara mina närmsta vänner känner till. Pinsamheter om livet och lite därtill.

Foto: Jeanette Seflin, Seattle.

# Hade egen häst under många år i min ungdom. En stor murrig mörkt brun sak. Hennes man matchade min hårfärg som handen i handsken. Hon hette Flying och var mitt allt från 13 års ålder. Vi erövrade skog och mark och det är från den tiden min kärleken till skogen föddes.

# Är överlag dålig på att äta upp maten på tallriken. Sparar liksom en liten bit. Spelar inte riktigt ngn roll mängden på tallriken även om mindre portioner gör det bättre. Något jag aktivt behöver tänka på varje gång jag äter.

# Har börjat bli gråhårig vid tinningar och lugg. Kul grej att ställas inför. Känner mig vis och irriterad på samma gång.

# Brukade älska romance – genrén. Läste alla cheesy och dåliga böcker jag kom över och tyckte det var livet. Tänk dig hyllan på Pressbyrån, de böckerna. Just nu läser jag mer lr mindre allt förutom romance men försöker faktiskt hitta tillbaka, av det enkla skälet att det inte är mycket som går upp mot den där känslan av total besatthet.

Tror man kan se en liten silverslinga i luggen, för den som är intresserad.

# Är singel. Ingen som verkar veta? För jag blir aldrig bjuden på dejt. Så så måste det ju vara då. Vägrar Tinder. Min kompis Linda säger att jag har en typ, korta och blonda män. Alla män verkar dock passa in i denna kategorin, hon ser lite generöst på d så att säga. Så skynda er, jag fyller för tusan 35 i år.

# Har jag ett Secret Single Behaviour? Självklart. Likt Carrie SATC med sina crackers vid diskbänken är jag en ritualperson som riktigt kan längta hem till en ensamkväll efter jobbet där jag med omsorg valt godis och sysselsättning. Just nu handlar det om godisklubbor och att se serien Grimm, av den enkla anledningen att jag tycker människan i huvudrollen som jag inte vet vad han heter, är snygg. Jag förvandlas också till ett barn framför tvn där jag sitter och skrattar för mig själv, högt och ljudligt, ett riktigt häxskratt. Anledningen att jag vet om det? Jag har fått klagomål, flera gånger. Jag vet. Barnsligt, ytligt och skämmigt på samma gång.

# Älskar att skriva men har haft en lång bloggsvacka. Lr kanske är det en livssvacka. Skyller på de gråa håren.

# Gillar tysta och lugna hem. Har aaaaaaldrig på musik hemma. Men gillar musik, bara att jag förknippar det med träning och inte hemmapepp. Min lägenhet är mitt tempel, i den bemärkelsen.

Foto: Jeanette Seflin, Seattle.

# Har ett hem bestående av nästan bara secondhand prylar. Köper sällan nytt, köper helst inte alls, utan tar det folk ej vill ha. Billigt och bra för miljön.

# Snusar på fest. Gjort sen jag var ung å dum och började. Folk blir förvånade. ”Snusar du?!” Som att jag inte passar profilen. Men men, festsnusare I am. Favoritsort är Göteborgs Rapé Lingon, om du någonsin vill bjuda.

# Sjukt dålig på att ta bort gammalt nagellack på tårna. Det har hänt mer än en gång att det får växa av. Just nu har jag 3/4 dels rött nagellack. Ser roligt ut. Viftar lite med tårna som kompensation.

# Sålde min bil i höstas. Filar på ett goodbye bil inlägg som kanske kommer. Hej hej kollektivtrafik och slitstarka promenadskor. Promenader är för övrigt en sysselsättning jag älskar. Gud, börjar jag låta som en kontaktannons?

Det var det. Vad har du för spännande egenheter för dig och har du ett SSB (Secret Single behaviour)? Ös på i kommentarsfältet vetja. Skulle vara så himla roligt att få veta.

Katarina

Och jag gillar att ta selfies, helst med ett smarrigt snapchat-filter.

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.