Italien, Resor
comments 5

Ladies on the Riviera – the movie

#LadiesOnTheRiviera blev till film också. Eller i alla fall en vlogg av LaLinda. En himla bra sammanfattning av en himla lyckad resa!

Det finns så himla mycket roliga moments i filmen där även lilla jag är inkluderad, som mitt happy face när jag äter pasta, när vi tjoar i cykelgolfbilen och sjunger ”Who run the world” till att jag kör med solglasögonen på nästippen för att det är så många tunnlar överallt på den där rivieran att jag måsta ha dem halvnedhasade på nästippen för att kunna se i tunnel och skyddas från sol samtidigt. In och kik.

Ha en god måndag och enjoy filmen! Until we meet again, Civezza.

Katarina

5 Comments

    • Katarina says

      Ja men det låter som ett place att fara till. Jag har alltid drömt om Genova. Är det en favorit hos dig? Vad är bästa stället i världen tycker du?

    • Katarina says

      Jamen visst. Vi känner varandra. Möttes första gången på ett event för ett par år sedan och nu har vi träffats sporadiskt här i Sthlm. Sen flyttade Sofia (fantasiresor.se) in hos Inos headq. på bondegatan här på söder och hon och jag är nära vänner så då har jag hängt lite där då och då och på den vägen är det. Man springer på varandra mycket här i Stockholm på event, som lätt blir vanliga middagar osv. Vi är rätt många i resebloggarsfären som hänger regelbundet. 🙂 Så himla kul med gemensamt intresse! 🙂 Hojta om du åker upp till Sthlm. Har man tid över brukar vi dra ihop nått gemensamt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.