Resor
comments 9

Min islandströja

Min islandströja kanske kan vara det plagg jag får mest kommentarer om just nu. Många undrar över detta mirakel till tröja. Och vad kan jag säga? Dags att skryta och ägna ett helt inlägg till tröjan, en älskar ju plagget så då får väl en det?

Köpa en islandströja

Köpa en islandströja

Min islandströja är en tröja som bär med sig en ganska medioker historia, som jag köpte under hösten på Island, i den största turistaffären jag kom över i Reykjavik. Jag tror att jag och Sofia provade oss genom hela lagret på den där butiken den där dagen i Reykjavik, vår sista innan Sofias hemfärd mot Sverige.

Tur för er finns denna butik också online.

Som jag nämnt i mitt inlägg om min packning är ett plagg i ull ett drömplagg för den nordiska resegarderoben, något jag längtat efter och tycker alla behöver.Tröjan, som är i ren ull håller väta och värme galant. Och visst är de snygga? Vad ännu bättre är, de blir bara finare med tiden. Ju mer älskade, desto vackrare.

Så nu har jag både en islandströja och en gul regnjacka som när jag skrev om min äventyrspackning var i kategorin ”drömmer om”. Om du inte har hittat en ulltröja och fortfarande crejvar en så kanske en islandströja från Nordic Store Iceland är något för dig?

Här köper du en islandströja

Jag har den här islandströjan i storlek XXL, alltså största storleken. Jag gillar mina tröjor stora då jag mer använder de som ”jackor”. Jag är 178 cm lång och brukar ha en H&M storlek M/L, oftast L eller storlek 42 i tröjor. Kanske ger någon form av fingervisning? Men, ja, jag är lång vilket är svårt att se på bild.

En ulltröja är supervarm och med lager på lager passar den även under svensk vinter. Jag tror modellen är unisex, dvs samma för män och kvinnor. Bra pris är det på tröjan med för så mycket ull.

Helt plötsligt hamnade den här på min önskelista också.

Så varsegod. Här har ni min tröja. Bara klicka hem och hänga med Äntligen vilse på nästa äventyr i Nordens städer och skogar.

Katarina

Köpa en islandströjaKöpa en islandströja

Här vare stixigt.  

9 Comments

  1. Pingback: 15 saker att se och göra på Island | Hallins reseblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.