Resor
comments 9

som jag är.

Det där med selfies hörni. Den här sommaren har jag tagit mig i kragen och selfie-fotat mig så gott som lite överallt. Inte varje dag, men i alla fall någon till några gånger i veckan. Och det är kul att ha dem, ska det visa sig, för en vet ju liksom hur en ser ut sen. Hur känner ni kring det? Mer selfies till folket, eller?

Här är de i alla fall. Sommarens selfiesar i ett enda långt ansiktsinlägg.


Jag gillar Huji-appen och alla bilder är tagna i den. Appen är gratis men man kan betala för att få lite utökade funktioner, vilket jag gjort. T ex att den autosparar till bilder och även sparar en kopia på orginalbilden.

Oskuldsfullt gullig i början av vad som ska bli en riktigt lång sommar.

Lamp-selfie i lampan på mitt skrivbord där jag bloggar.

När en tycker att en får till en ganska bra selfie, men fortfarande har choklad på munnen och inser det först efter.

Sommarens favvotröja. Har öppen rygg och funkar till mkt.

Påväg över Atlanten. Håller på att bli supersjuk här.

Att ha ett bibliotek av selfiesar är särskilt bra för mig med dålig hy som liksom kan se vad min hy gillar och inte gillar. T ex gillar den att vara ute och omsminkad i Tornedalen men inte att långflyga över Atlanten. Den gillar värmen sådär men har åtminstone inte fått spunk. Den gillar också all the Ordinary hudvård jag haft i sommar och att jag har hatt på mig. I sommar verkar min hy gilla mig överlag även om den gillade mig ännu bättre i våras. Jag och min hy gillar normalt lite kallare klimat nämligen.

På Ace Hotel i Seattle. Ser bättre ut än vad jag känner mig.

Ungefär såhär känner jag mig hela tiden i Seattle. Kan jag få blunda nu tack?

I Denali – Alaska. Mitt rätta element på sätt och vis. Högt uppe på ett berg i en varm mössa.

Efter hike utmattad. Försöker se piggare ut än vad jag är. Egentligen är ansiktet hängigt och inte alls särskilt harmoniskt, tror jag.

Testar sheetmask för första gången i livet. Det är ju bara för weird. Trodde det skulle vara behagligt, men det var det ju inte heller.

Trött och utan smink någonstans i Alaska. Är helt okej med att gå osminkad men på bild vet i katten. En ser så ung och oskuldsfull ut. Inte bekväm med den bilden av mig själv.

När en tittar på sig själv i selfie-format så är allt en ser hur operfekt en är. Eller kanske inte det enda, men det är till en början obekvämt att verkligen se hur jag ser ut. En borde ju veta eftersom en kikar på sig själv varje morgon i badrumsspegeln, men någonstans verkar det som att en förtränger hur man verkligen ser ut just. När jag tittar mig själv i spegeln är det ganska enkelt för mig att tänka ”jag har bara en dålig dag” istället för att acceptera, det är såhär jag ser ut.

Bilderna i det här inlägget är med ett slags filter och helt ärligt är jag nog inte redo att se mig själv filterlös. Fick jag själv välja skulle jag konstant ha ett litet snapchat-bunny-filter på pga så gölligt. Kanske kommer det ett för verkliga livet, någon gång. Skulle du köpa?

Katarina

Med en av favoritkepsarna.

På flygplatsen. Lång lugg och redan fett ansikte samt lite matförgiftad light.

Mår lite bättre men hatar att jag hamnar framför en kiddo som sparkar mig i ryggen hela resan. Fy fan vad jag hatar det. Det är så sjukt hemskt.

Gillar ändå på sätt och vis att sitta vid fönstret.

Långflygningen tar ut sin rätt. Här vare slitet!

Men men, ett klädombyte i Keflavik, lite smink och socker senare så piggar man på sig.

Och fick man ha kläder sen. Gud vad kallt det var på Island.

Teskedsgumman med oversized glasögon.

Herregud. När en behöver mössa mitt i sommaren pga ett isande Island.

Kan man roadtrippa för långt? Ja efter den här sommaren är jag allmänt trött på bilen.

På det där fikastället där vi inte riktigt fick det vi beställde men det blev bra ändå.

Herregud vad gör en inte för se den där Lunnefågeln.

På ett av alla isländska hostels och

i ett av alla laugar i södra Westfjords.

På Kex hostel i Reykjavik. Återigen fejkad svalhet. Mitt inre skriker ”åk hem och lägg dig nu”.

Hemma i soffan efter att ha sovit mig genom transfer, flyg och bussen hem från Arlanda. Så trött att hårbandet är ut och in tom. Tror jag sov i ett dygn. Kanske aldrig vaknade.

Eminem-happy.

Sverige spelar och det går ju så himla bra. 

Med muffliga pride-örhängen.

När Lindas katt hälsar på och jag övar på selfies med en katt.

På bussen mot Zinken och Vi som älskar 90 – talet. 

Här var det soligt.

Soligare.

Soligast.

Å megasoligast. Herregud min hy håller på att förvandlas till vax.

Med glasögonen i högsta hugg.

Och glassen.

Som personlig leksak till den här.

No words needed.

Lite fräknar till hösten tack.

På en sandstrand i Stockholm. 

Innan Trädgården.

Efter Trädgården.

Påväg mot Norrlandet.

På den norrländska playan.

Ja vad finns det att säga?

Rosa-hud-selfie.

Utmattad efter att ha gått upp på en kulle.

Vila i tältet.

Skärgårdsselfie. 

Hyn klarar sig fortfarande.

Likaså här.

Mot Keb, inte ont anande!

”Det här var fint, låt oss aldrig göra om det här”.

En keps och erfarenhet rikare.

Redo för SPA och att avsluta semestern. För första gången längtar jag hem till Stockholm så att det värker.

Tillbaka på jobbet med nyklippt lugg – selfie.

I ny skjorta från Fjällräven jag köpte på vägen hem, i Örnsköldsvik. Kittad för hösten.

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.