Vykort
comments 13

Vykort från Lantus country house – Lettland

21a maj, 2017

Hej läsare!

Återigen har Lettland levererat strålande solnedgångar, djupa skogar och mat i all sin färgfulla prakt. Gänget stretar vidare, att bloggjobba är hårt arbete även om en inte kan tro det. Ett privilegium, men hårt.

Möttes av den här strålande solnedgången vid Lantus country house i norra Lettland där vi stannade natten och njöt av lettiskt bastubad där en blir piskad med björkris till tonerna av sjungande grodor. Vilken upplevelse!

Katarina

Stoppet på Lantus Country house var en del av en kampanjen#LatviaRoadTrip – Explore Latvia slowly av NordicTB i samarbete med Latvia Tourism och Storytravelers.

Text, bild och åsikter är som vanligt mina egna.

#LatviaRoadtrip #EnjoyLatvia

13 Comments

  • Katarina says

   Ja exakt. Kan hålla med om att det är rätt formulerat. Det är superhårt arbete, för den som undrar och tror att det kommer lätt. Det gör det sannerligen inte. Alla bloggare jag träffat genom mina dar är de mest arbetssamma jag träffat. Riktiga arbetsmyror.

   • Eller hur! Det måste vara bland de arbeten som ser mest glamourösa och glassiga ut, men bakom kulisserna ligger mycket slit. Och anledningen till att man orkar? För att man älskar det.

    • Katarina says

     Ja. Man älskar verkligen att blogga. Vilken passion skrivande kan bli. Fantastiskt att ha ett sådant fint fritidsintresse/bloggjobb.

 1. Hvilken opplevelse både bjørkebastu (som faktisk var deilig til tross for et utbrudd av allergi dagen derpå) og hvilken solnedgang…. wooowsee indeed ❤️ Kjempe kul å treffas. Håper vi får ta en annen roadtrip any time soon. Klem

  • Katarina says

   Ja jag hoppas verkligen på den där roadtrippen till vintern. Ser så fram emot den! Härliga tider. Sitter här i tysthet och redigerar bilder, svarar på kommentarer och bloggar. Bästa tiden i Sthlm är när en får kolla bilder från tidigare resor. Solnedgången i Lettland är en klar favorit! wow

  • Katarina says

   Ja du vet ju vad jag pratar om. Shit vilket arbete det är emellanåt! Men härligt.

 2. Pingback: Back to Latvia with #LatviaRoadtrip and Storytravelers - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.