Sammanfattningar
comments 6

Årets första festival, utför igen och Insta-mania- veckoresumé, v.17 – 2017

Den här veckan har känts längre än en sedvanlig vecka. Kanske för att jag var ledig på fredagen och åkte till Åre, eller kanske bara av den enkla anledningen att det håller på att bli ljusare. Denna veckan har våren verkligen känts av. Hej vår, vi välkomnar dig. April var rätt shitty ändå.

Veckan började med en fika med Fantasiresor bland blossande blommor och äventyrliga polisingripande vid Mellqvist kaffebar.

1. Fika på Mellqvist med Fantasiresor
2. Addatag pressgåva.
3. Blossande vårblomning i Stockholm
4. Jag skriver 7 roadtripfavoriter i Schweiz

På onsdagen kickade Awins travelday loss med workshops och mingel. Jag blev inbjuden av Maryem som jag träffade i Åre. Jag hade inte möjlighet att vara där fören efter jobbet och deltog bara på minglet. Awin sysslar med affiliatemarknadsföring, ett område jag kan inget eller mycket lite om, men håller på att lära mig. Inget som är aktuellt för Äntligen vilse i dagsläget dock.

Mot Åre

På fredagen hoppade jag in i bilen med Sofia och två av Sofias kompisar och begav mig mot Åre igen. Som jag har längtat efter att återvända! Denna gång till säsongsavslutning och festivalen Åresessions med både The Hives och Veronica Maggio på lineupen.

Stunder i backen varvas med musik och en tur till Åre Creperi och logi. Varför känns Åre som hemma? Är det så för alla?

Inlägg från veckan

Under veckan har det bara blivit två blogginlägg. Ibland blir det så när en skriver något större och åker på lite semester. Håll till godo. Inlägg fortsätter komma.

Ett vardagskonto på instagram, självporträtt och vackra Sthlms- solnedgångar – veckoresumé, v.16 – 2017
7 roadtripfavoriter i Schweiz

Tips på fem fina instagramkonton att följa

Jag har även om jag inte varit så aktiv på bloggen varit desto aktivare på instagram, både på mitt privata konto och Äntligen vilse. Det finns så många inspirerande instagramkonton att jag tänker att det passar att dela med sig av fem av dem.

 

 

Angelicas konto snubblade jag över under veckan. Angie tar verkligen superfina bilder, från Stockholm och andra ställen, och har inte alls det följartal som motsvarar kvalitén. Vilken liten gömd pärla till inspiration.

Rania som jag träffade i Åre på min förra vända har startat ett resekonto tillsammans med Linnea som heter Northboundjourneys. Som bäddat för succe. Vackra motljusbilder från norden kan man inte, inte älska.

Sagosystrar har under veckan blivit featured hos instagrams egna konto. Hur stort är inte det? Bara wow! Med över en miljon gilla på bilden kan ju inte detta konto vara fel. Sen att det drivs av b.la Elin, min favvofotobloggare som numera jobbar på Indiska som fotograf/ retuschare gör ju inte saken sämre.

Min vän Annelie som jag reste till Schweiz med har ett väldigt levande, jordnära och artsy fotokonto. Annelie är duktig på stilleben, natur och familj.

Emilia Westerström mötte jag också i Åre. Här får du vackra bilder från hem och närmiljö. Att Emilia är tatuerare gör ju inte saken sämre.

Hoppas du haft en fin vecka. Några höjdpunkter?

Katarina

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.