Resor
comments 9

Väntan på Alperna

Så i december hörde hon av sig, den där Annelie. Lagom efter att jag skrivit om Alperna och min dröm om att åka dit. När jag skrev mitt drömmars inlägg, hade jag ännu inte testat att åka skidor. Men Åre ändrade på det och inte är jag någon mästare i backen precis, men jag tar mig ner.

”Jag är min egen lyckas smed”, skrev jag i mina funderingar efter Annelies förfrågan och tänker på den frasen. För visst är det så Malin och Annelie?

Nästa torsdag ska jag äntligen få se berg igen. Alpiska berg med lätta snötoppar. Utsiktspunkter och en skrattande så det gör ont i magen Anneli och Malin.

Jag hoppas på tjocka snödyner, varma våriga alpstrålar, en varm bastu och en kopp choklad.

Med bil tar vi oss från Zurich via Bern till Adelboden med tusen fotostopp på vägen. I Adelboden gör vi dagsutflykter. På listan finns en tur till Jungfrau efter tips från både Malin och Charlotta, en annan resebloggare.

Har du några tips? Vad får vi inte missa på sträckan mellan Zurich, Bern och Adelboden och vad är en kul utflykt från Adelboden?

Katarina

 

 

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.