Foto
comments 18

Fotodagbok: Tännforsen

15e januari 2017

Det dova ljudet från hjul på en snöig väg fyller öronen. Vi är på väg. Mot Sveriges största vattenfall, Tännforsen, jag och Annika.

Det är sista dag innan hemfärd från Åre och vädret är sådär strålande blått. Bilen rullar på vägen, ett dovt ljud hörs, mer som ett mummel från motorn. Fantastiska Åre har många skattgömmor varav Tännforsen är en. Jag tänker att det är helt fantastiskt att jag ska få se Sveriges största vattenfall.

Vi parkerar bilen och går sista biten ner mot vattenfallet genom en snötäckt granskog. Snön hänger tungt på grantopparna och det ljuva känslan av knastret under skorna skapar atmosfären. Snön ringlar ner framför ögonen och fläckar bildas på kameralinsen, fläckar som lämnar sitt märke även på fotografierna efteråt.

Nere vid fallet fotar vi varandra, hoppar och upp och ner och leker modeller. Vi halkar ner för backen till utsiktsplatsen. Jag åker pulka på rumpan för att överhuvudtaget komma ned och klättrar på räcket för att komma upp på vägen tillbaka.

Det är en fin stund med Annika vid Tännforsen, Sveriges högsta vattenfall.

Katarina

Bilderna på mig i inlägget är fotade av Annika, Resfredag.

18 Comments

  1. Pingback: Vintermagi vid Sveriges största vattenfall - RESFREDAG.SE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.