Foto
comments 11

70 resefotografier jag älskar från 2016

2016 passerad i all hast. Jag fotade många långa dagar och många minnen skapades. Det här inlägget är dedikerat till 70 av mina favoriter, jag älskar, som innehåller allt från strumpor och tomater på Grönland, en fiskmarknad i London, en siluett i Slakthusområdet till pusskalas med islandshästar på Island, lettiska kak-bakande kvinnor och alldeles för långa sommardagar.

I detta inlägg får bilderna ta plats och berätta sin historia.

Vad är dina favoritfoton från 2016? Länka gärna till bilden i kommentarsfältet så jag kan kolla in dina favoriter.

Katarina

billingsgate-31london chinatownhydepark-81hydepark-23stockholm_antligenvilse_skate-6stockholm_antligenvilse_slakthusomradet-21

Bilden ovan är på mig och är fotad av Sofia, Fantasiresor.

11 Comments

  • Katarina says

   Hej! Tack så mycket 🙂 Det värmer. Vilka är dina egna favvofoton från året 2017 då?

   • Det var så lite så…jag har nyligen hittat hit så jag har mycket att kika igenom. Härligt!
    Jag vet inte riktigt vilka som är mina favoriter, det har varit ett magert fotoår men jag ska kika. Trevlig kväll! <3

    • Katarina says

     Detsamma. 🙂 Ja det är ändå härligt att reflektera över vad som kan vara ens favoriter. Ha en fin kväll du också. 🙂

  • Katarina says

   Åh! Men jag gillar dem alla! Särskilt parkbänken med blommorna och tycker den lurviga katten så så rolig ut. Solroser är alltid solroser, de lyser upp.

   Du har ett sådant öga för fotografi. Det är angenämt att titta på bilderna på något sätt. De känns avslappnade.

   • Tack snälla du och vad kul att du var inne och kikade. Och detsamma till dig. 🙂 Jag kommer tillbaka här lite senare ikväll och tittar vidare.

    Vet du, det var riktigt roligt att träffa på en kommenterande bloggare! Det var ett tag sen sist. Jag kommenterar ofta hos nya jag läser eller hos gamla jag läser men oftast är det ingen som är särskilt sugen på att prata, umgås eller kommentera. Det är ju hälften av bloggen.
    Ja, nu tar jag i lite men iallafall.

    Tack, du gjorde min kväll.

    • Katarina says

     Ja men visst är det. Jag lägger halva min bloggtid på att kommentera på andra bloggar och tycker det är så himla kul!

     Jag hittade en massa fint och peppigt hos dig och det var en enkel struktur att hitta i när jag klickade mig in så det var bra 🙂

     Var precis på en workation med andra bloggare i Åre. Vi pratade bland annat om detta och jag har även satt som bloggmål att kommentera mer hos andra bloggare. För jag vet hur mycket jag uppskattar det själv. Jag är dock ganska duktig redan från början men vill bli ännu bättre. 🙂

     Jag sa själv gå och hämta ett objektiv jag köpt second hand. Så ha en fin kväll du med!

  • Katarina says

   Norpa på! Jag gjorde både, dvs långa texter och dagboksåterblick. Tycker dock bilder säger mer än 1000 ord på något vis. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.