Resor
comments 7

Ekorren i trädgården hemma hos päronen

Den här lilla rackaren bor i mammas och pappas trädgård. Jag har träffat lillen förut, men aldrig riktigt pratat med den.

Så vid jul, hemma hos föräldrarna mötta jag ekorren igen. Den har nog bott i mina pärons trädgård rätt länge, men det var längesedan jag sa hej. Men denna gång tänkte jag att nu är det dags att jag och korren blir bästisar. På ledigheterna har man ju en massa tid, liksom. Så med kameran i högst högg, en drös med mariekex och vid gott mod sprintar jag ut i trädgården för att möta min nya bästa vän.

Dessvärre har min nya bästa vän ännu inte förstått att vi ska bli just bästa vänner. Så hen tittar varsamt på mig, fortsätter äta sin torra fågelmat och när jag tycker att vi hittat varandra, vänder på rumpan och springer sin väg och lämnar mig med ett krossat hjärta.

Jag kommer igen till våren korren, då ska vi bli bästa vänner.

Katarina

7 Comments

    • Katarina says

      haha jag med :)gjorde du? blev ni vänner. De är svåra som du säger att komma nära. En försöker men ränner sin väg. EN instagrammare jag mötte på en bloggresa i Borgå är ju expert på det där att prata med ekorrar. Kika på hans instagram kpunkka. Tror han till och med har kurser i hur man pratar med ekorrar, lite roligt ändå..

    • Katarina says

      Ja jag tänker att hen förstår det i framtiden alltså. Ska nöta in vänskapen med mariekex. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.