Resor
comments 10

Tre favoriter från Åre

Två dagar i Åre har passerat. En är vid det här laget lite halvtrött, har träningsvärk i underarmarna från skoteråkning och ont i ögonen av att allt är så förbaskat vackert. Jag är på en workation i Åre tillsammans med Influencers of Sweden. Jag är här för att ha kul, träffa andra bloggare, lära mig att åka skidor, uppleva Åre och så bloggjobba förstås.

Workation – konceptet är enkelt, man åker på semester med plan att jobba samtidigt. Helt rätt i tiden skulle jag säga. För den som inte vet vad en workation är, skriver Fantasiresor så bra om det här.

tre favoriter från åre

Utsikten från mitt rum på Holiday Club Åre.

Tre favoriter från Åre

Efter två dagar i Åre finns massor att säga, redan. Vill passa på att dela några favorite, so far, här kommer tre.

# Att fota solnedgången över sjön

Ljuset i Åre är makalöst. Som att kliva rakt ut i en blå, pudervit, rosa-skirande, kall dröm. Det blir egentligen inte så mycket enklare än såhär att få bra bilder. I Åre är alla fotografer. Det räcker att jag går ner till sjön, bakom Holiday Club där jag bor, för att ställas inför en filmisk miljö. Första dagen fotar jag solnedgång över sjön.

tre favoriter från åre

# Möta likasinnade

Nätverk är det som gör möjligheterna för bloggare oändliga. Här finner en sin inspiration, knyter kontakter och snappar upp trender. Att vara i Åre, med ett gäng bloggare från Influencers of Sweden, där så gott som alla går runt med en systemkamera och ett leende på läpparna är som balsam för själen.

Vi fotar, pratar, yogar och åker skidor.

tre favoriter från åre

Utanför Creperie och Logi, Åre.

# Skåda skog och fjäll

En del saker drömmer en om att göra ett helt liv. Just vintersemester och allt vad det innebär är en sådan sak för mig. Därav beslutet att boka tre vintersemestrar detta år. Snön, bergen och aktiviteterna är annorlunda och nästintill exotiska.

Morgonen igår spenderas tillsammans med Camp Åre på skoter ute på fjället. Hög fart, motljus, fnittrande glädje och idag, blockträningsvärk.

Tack alla ni som kommenterade och tipsade mig om saker att se och göra i Åre inför min resa hit. Jag ser fram emot vad Åre har att erbjuda mig idag.

Katarina

tre favoriter från åre

Igår på morgonen var jag på skotertur med Camp Åre. Jag fotade bilden ovan från bak på skotern när Helena körde.

tre favoriter från åre

10 Comments

  1. Pingback: Workation på Holiday Club – När jobb känns mest som semester – Vandringsbloggen

  2. Pingback: Workation på Holiday Club - När jobb känns mest som semester - Vandringsbloggen

  3. Pingback: Holiday Club - Äventyrsnära hotell i Åre - Vandringsbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.