Vykort
comments 20

Vykort från Åre

Torsdag, 12 januari, 2017

Hej läsare!

Nu har jag anlänt i Åre efter tio timmar på ett skumpigt nattåg från Stockholm. Tänk att det är första gången jag sätter foten i en riktigt skidby, vad jag kan minnas.

Snön ligger tät på taken och ljuset är fantastiskt. Dagen spenderades med att prova ut skidor, äta crepes på Crêperie & Logi, som jag också ätit på i Visby Gotland om ni minns, fota solnedgång, SPA och yoga. Kroppen talar om att jag har haft alldeles för roligt idag så det är dags för att sova så en orkar morgondagens äventyr!

Katarina

are

#winterworkation #InosWW

20 Comments

  1. Pingback: Crêperie & Logi i Åre - en matupplevelse du inte får missa 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.