Sammanfattningar
comments 23

På resande fot, v31 2016

Veckosammanfattning v 31, 2016

Tiden flyger förbi och ytterligare en vecka har gått. Jag är i planeringens stadium för höstens stora resa mot Grönland, Island och Färöarna med Helena Gunnare och Sofia Zetterqvist. Men när man är i planeringens stadium är det ju lika bra att köra på, varpå jag bestämde mig att byta tema på bloggen, så nu sitter jag här och sliter håret av mig för att bloggen ska fungera igen. Vad vore livet utan bloggen?

blogg_profil-4

Foto av Helena Gunnare taget under Skåne roadtrippen i april.

Under veckan har jag inte instagrammat så mycket utan mest twittrat, mitt nyfunna sociala medie- tidsfördriv som dessutom når ut i mycket större omfattning än jag någonsin kunnat ana, med nära 40 tusen kik under månaden.

På twitter under v 31

SlowTravel Stockholm (@slowstockholm) 2 augusti 2016

Resvärlden tuffar på och här kommer tre resiga från veckan.

3 resiga saker

Vandringsbloggen listar 15 bloggar att läsa varav många resebloggar och däribland jag. Vandringsbloggen är numera medlem i svenska resebloggar och en av mina favoritbloggar eftersom hon är så himla flitig och skriver så bra, hela tiden. Jag bara önskar att jag hade den bloggfrekvensen!

Mina bilder från Pride är med på Slow Travel Stockholm och jag känner mig stolt över att bli uppmärksammad.

Reser du bara med handbagage eller checkar du alltid in? Jag checkar alltid in, så och Towe som delar sina tankar om fenomenet här. Om jag kunde skulle jag nog eventuellt resa med handbagage, men dessvärre så tar bara min kamerautrustning upp hela handbagage- utrymmet dessvärre.

blogg_profil-2
Foto av Helena Gunnare taget under Skåne roadtrippen i april.

På resande fot

Resfredag är på Gotland. Hon har fått finfina tips från Sofia och besökt Bugenäs bland annat.

Och, viktigast av allt (!), snart kommer alla hem från semestrarna och ordningen är återställd i Stockholm.

Bildinspiration

Rumble in the arctic har besökt Governor Dodge State Park och publicerar ett rent naturinlägg. Blir så sugen på att djupdyka i närmsta skogsbryn och rota fram en ekorre. Ge mig natur och djur!

Drydens bilder om Högakusten bron från ovan gick rakt in i hjärtat. Blåa, färgrika aero-foton!

Katarina

23 Comments

  • Katarina says

   Eller hur! Så peppad. Men är dålig på att planera som sagt, lyckas alltid hitta på något annat mitt i..

 1. Vilken dromresa ni har framfor er, wow! Kommer dregla over dina fina bilder darifran… Nar aker ni? Vore verkligen kul att ses, nu nar ordningen ar aterstalld sa att saga. Tankte sticka upp till hufvudstaden snart och har du en stund over vore det himla roligt att traffas!

  • Katarina says

   Ja men det har jag! Om du kommer upp säg till så ska jag försöka få med mig Sofia, Jeanette, Towe, Annika och alla resebloggarna som har möjlighet. Många bor ju här 🙂 Kul att du är med i Nordic TB nu föresten! Vi åker inte fören 26e augusti och innan det har jag tid 🙂

 2. Wow vilken drömresa! Alla tre står på bucketen, aldrig tänkt på att man kan kombinera den, hm nu fick jag lite att fundera på.
  Ser fram emot alla era fantastiska bilder!!

 3. Åh tack för att min lilla blogg fick vara med på ett litet hörn.
  Vilken resa du kommer få göra. Både Grönland och Island, inte illa!

  Jag gillar din nya design, först blev jag lite förvirrad, men sedan föll bitarna på plats! 🙂

 4. Wow vad kul m
  Grönland å Island 🙂 ser fram emot att läsa om!!! Härligt inlägg! Kramar

 5. Åh jösses, det är min drömresa just nu. Färöarna har jag sett så mycket fantastiskt från i min instafeed med fotografer från hela världen. Verkar vara nya Island fotomässigt!

  Twitter är jag periodare med. Har en hög tröskel där just nu, men det ÄR ju kul när man kommer igång och interagerar!

  • Katarina says

   Hehe 🙂 ja gillar både insta och twitter. Japp. Alla länderna är lite drömmen så det ska bli så himla peppigt!

 6. Jag försökte, ganska hårt, att få till ett lägenhetsbyte vis HemByte på Färörana denna sommaren. Lyckades inte, men har inte gett upp än.

  • Katarina says

   Hembyte? Spännande. Berätta mer. Byter man bara rakt av eller hur funkar det?

 7. Det är så många som pratat om twitter på senaste tiden så jag måste nog skaffa ett konto snart! Jag checkar alltid in en stor väska om jag flyger utomlands, speciellt när vi ska till Sverige där vädret kan skifta en del:) Livet skulle bli sååå mycket enklare med bara handbagage dock eftersom vi flyger stand-by, men jag kan bara inte få det att gå ihop med alla kläder, krämer och kamerautrustning.

  • Katarina says

   Alla krämer .. Hehe 🙂 nej samma här. Jädra massa man ska släpa på dårå. Ja twitter går hett just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.