Resor, Vykort
comments 11

Vykort från Landsort

Hej läsare!

Idag tog jag färjan från Ankarudden (Nynäshamn) till Landsort. Det tog 30 minuter. Perfekt skärgårdsväder! Jag var inte ensam på ön men nästan. Vi var tre på båten. Kollade in Västra hamnen, Östra hamnen, den makalösa fyren och fikade på klippan och kollade på en säl. Någon spelade Kent på en båt utanför klippan. Temperaturen var 10 grader, men det var nog varmare i solen. Vill inte åka hem. Postar detta när jag kliver av färjan.

Katarina

Vykort från Landsort

11 Comments

 1. Så mysigt! Dit har jag planerat en resa till sommaren. Ansökte om Landsort inför TBEX också men har ju ingen aning om jag ens kommer med. Oavsett så har jag tänkt åka dit innan sommaren är slut. Det och några till ställen i skärgården 🙂

  • antligenvilse says

   Ja så himla vackert. Man kan lätt luffa runt lite i skärgården och bo på vandrarhem. Så himla rogivande och off season är det ju inte så mycket folk. Kostar 150 pix fram och tillbaka.

  • antligenvilse says

   Ja men visst. Kommer inte ihåg tipset, var det Paris? Klart man ska låna tips det är ju det kommentarsfältet är till för nästan. Vad vill läsaren ha och se typ. Tack för det. Gillar faktiskt själv de enkla vykorten och korta texterna samt bra för att uppdatera under resan eftersom det tar lite kort tid och speglar dagboksformen. Kort och koncist. 🙂 tack för kommentaren som alltid 🙂

   • Det var Paris, Père Lachaise mer precist! Tänkte på vykorten och kom på att det är just det korta och koncisa som är det svåra – men du lyckas som sagt jättebra med att fånga essensen på några få rader + bild! Stiligt. Jag vill gärna ses i Stockholm snart! Hör av mig i god tid innan jag kommer upp.

  • antligenvilse says

   Har du vägarna förbi Stockholm förresten? Säg gärna till innan så vi kan planera in d.

  • antligenvilse says

   Tackar. Det var faktiskt som ett vykort där ute. 🙂

  • antligenvilse says

   Nope. Vissa ställen vill man verkligen inte lämna. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.