Foto, Fotoguider, Resor
Leave a comment

3 tips på fotografer med härlig stil

3 tips på fotografer med härlig stil innehåller tips om tre fotografer att anlita för bröllop, porträtt m.m. 

Förra året fotade jag tre bröllop innan jag gav upp och tog vinter- ledigt. En fantastisk profession det där bröllops- fotandet men just nu jag satsar på att utveckla Äntligen vilse och ta professionella skriv och fotouppdrag med temat resor som ni säkert märkt. Flertalet resor är planerande under våren, sommar och höst, kalendern är späckad med pärlor som Warszawa och Lettland men även en större roadtrip i de nordiska länderna med Helena och Sofia finns med på listan. Så galet spännande och mer om dem sen men nu, temat fotografer!

Letar du fotograf?

Letar du fotograf eller vill du bara vila ögonen på något vackert?

Jag har fotat nästan varje dag i ca två år, plus ett år av taffliga försök att lära mig tekniken. I ca ett år har jag tagit fotouppdrag och förra året fotade jag tre bröllop, porträtt och gjorde film. Jag har skrivit om de flesta uppdrag här på bloggen även om de inte har varit rese- relaterade.

Just nu har jag ingen portfolio utlagd men det går alltid att fråga om du vill anlita mig som fotograf, kanske har jag möjlighet någonstans i min välfyllda kalender, men om inte, vill jag passa på att tipsa om tre fotografer vars stil jag gillar extra mycket själv och som jag kan garantera är sköna typer att ha att göra med om du vill boka en fotosession eller bara vila ögonen på vackra fotografier i deras portfolios. Så, här kommer tipsen.

3 tips på fotografer med härlig stil

Jonas Karlsson

Urskön kille med ett mörkt, dovt och melankoliskt bildspråk.

3 tips på fotografer

Jonas Karlsson som är fotograf boende i Kalmartraken har ett urskönt, mörkt, dovt och melankoliskt bildspråk. Hans foto har jag följt sedan han började fota bröllop 2013 och fotade ett bröllop i Vimmerbytrakten. Lite extra gillar hans foton från Kullaberg i Skåne (som går att se från stranden i Vejbystrand). Jonas träffade jag på fotografkollot i Skåne och kan garantera en härlig person med mycket humor och en säker bröllopsstil.

Läs prislistan här och boka genom att maila Jonas i kontaktformuläret. Jonas fotar bara bröllop.

Annelie Johnsson

Annelie har en naturlig och ej tillgjord bildstil för den som gillar livet som det är.

3 tips på fotografer

Annelie Johnsson som höll i fotografkollot Share fotar bröllop som om hon inte gjort något annat. En naturlig och ej tillgjord stil som tilltalar den som gillar livet som det är. Annelie håller Skåne kärt så söker du bröllopsfotograf i de trakterna är hon rätt för dig. Hon kan nog alla platser, typ. Kika in på hennes bilder från Torekov t ex. I övrigt lever Annelie troligen efter mottot, ingenting är omöjligt och åker under försommaren till New York för att fota bröllop där.

Boka genom att gå in här och välja länken boka. Annelie fotar bröllop, barn, företag och porträtt mm.

Ida Arvebro

Lugn, harmonisk med ett extra gott öga till svartvitt.

3 tips på fotografer

Ida Arvebro åkte hem med mig från Share och hade med sig några tryckta bilder i en trälåda som jag kikade på, på en vägkrog längs E4 an. Det var då jag fick se Idas vackra svartvita fotografi. För precis som jag så har Ida ett extra gott öga till svartvitt. Kolla t ex in hennes svartvita bilder från Valborg här. För övrigt är Ida lugn, harmonisk och absolut grym kartläsare.

Om du vill boka, klicka här. Ida fotar bröllop, porträtt, företag och gravid m.m.

Katarina


Fotona

Fotade och redigerade av mig, föreställer respektive fotograf. Fotade med min Canon 5D Mark iii.

Bilden på Jonas – iso 100, f2.8, 1/800 sek. Sigma 50mm f.1.4 Art

Bilden på Annelie – iso 100, f2.8, 1/800 sek. Sigma 50mm f.1.4 Art.

Bilden på Ida: iso 100, f2.8, 1/250 sek. Canon ts-e 45mm.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.