Foto
comments 6

Fotodagbok: En disig dag i Rosendals trädgård

Rustikt, rostigt, robust och lantligt. Många ord poppar upp i huvudet när jag ser trädgårdscafet i Rosendals trädgård för första gången. Det är lördag och jag har tagit tunnelbanan med Martin mot staden.

Vid Kungsträdgården hoppar vi på Djurgårdslinjen, spårvagnen mot Waldemarsudde och målet Rosendals trädgård. I Rosendals trädgård blommar redan vitsipporna och folk strosar runt i parken, trotsande det lätta duggregnet. Trädgården är mest grön, så mycket andra blommor har inte kommit upp men man kan ana en vacker oas på väg ur vintervilan.

Fåglar kvittrar och vandrar runt i trädgården. Det känns som en tillflykt i staden. Daniel pratar om att Rosendal anordnar trädgårdsfester/ grillkvällar och säger att vi borde åka hit och grilla. Kanske borde vi det tänker jag, å andra sidan har vi grillplats hemma. Jag känner att jag längtar efter sommaren när tanken dyker upp.

I det vackra trädgårdscafet tar vi en fika och filosoferar innan vi beger oss vidare, tillbaka mot staden.

Katarina
antligenvilse_stockholm-23 antligenvilse_stockholm-24antligenvilse_stockholm-26 antligenvilse_stockholm-27 antligenvilse_stockholm-28 antligenvilse_stockholm-29antligenvilse_stockholm-31 antligenvilse_stockholm-32 antligenvilse_stockholm-33 antligenvilse_stockholm-34antligenvilse_stockholm-36 antligenvilse_stockholm-37 antligenvilse_stockholm-38 antligenvilse_stockholm-39 antligenvilse_stockholm-40 antligenvilse_stockholm-41 antligenvilse_stockholm-42 antligenvilse_stockholm-43 antligenvilse_stockholm-44antligenvilse_stockholm-48 antligenvilse_stockholm-49 antligenvilse_stockholm-50 antligenvilse_stockholm-51 antligenvilse_stockholm-52antligenvilse_stockholm-54 antligenvilse_stockholm-55 antligenvilse_stockholm-56 antligenvilse_stockholm-57 antligenvilse_stockholm-58antligenvilse_stockholm-60 antligenvilse_stockholm-61 antligenvilse_stockholm-62 antligenvilse_stockholm-63 antligenvilse_stockholm-65 antligenvilse_stockholm-66 antligenvilse_stockholm-67 antligenvilse_stockholm-68 antligenvilse_stockholm-69 antligenvilse_stockholm-70 antligenvilse_stockholm-71 antligenvilse_stockholm-72antligenvilse_stockholm-74 antligenvilse_stockholm-75 antligenvilse_stockholm-76

 

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.