Livet och bloggen
Leave a comment

Fall

höst-2


höst-5

Shot with Canon 5D Mark iii, Sigma 50 mm f1.4 Art lens and Canon 50mm f 1.8 ii. Ed, lightroom.

 

0 Comments

  1. Oh my god, I love those photos!! I haven’t taken any fall photos yet but looking at those make me feel like having to catch up asap.. I especially like the second one and the three in the bottom. I had to look twice to find out what the first one was, the colours are so fancy 😀

  2. raniamaria says

    Svar: Ja men visst, det känns skönt med plattformar för inspiration och positivaste, så länge man läser dem och har i bakhuvudet att det man ser ju inte är hela personens liv. Sedan finns det säkert väldigt många bloggar som skriver mer journalistiskt, och om vardagslivet och alla dess aspekter om man vill läsa det – det finns ju lika många bloggar som det finns smak där ute så att hitta något som passar en själv bör inte vara svårt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.