Europa, Foto, Grekland, Livet och bloggen, Porträtt, Resor
comments 9

A Greek Wedding Story – Vicky and Stefanos

Saturday the 11th of July my cousin in Athens got married to his Vicky. I was there as a guest with Martin, my aunt and family, it was a greek ortodox wedding and my first of the kind.

The morning started with some baklava and celebrating my other cousins birthday. It continued with getting ready for the wedding, sweating and trying to cool down at the same time. It seemed cooler then the other days, but still hot enough to be difficult when wearing dress coats.

The wedding took place in a small local church close to my cousins home and the party at a beach a 20 minutes drive from Athens. In the church we got to witness a whole procedure of speaking and singing in something like latin, not understanding a word. But even if not understanding the language it was something special about it. During the evening the atmosphere was relaxed, no speaches, just an open bar and good food. We concluded that we didn´t miss the Swedish speaches and the stiff atmosphere.

There is nothing more to say than we ate, we drank and we laughed and we ate we drank and we laughed some more.

Katarina

greek_wedding_athens-1 greek_wedding_athens-2 greek_wedding_athens-3 greek_wedding_athens-4greek_wedding_athens-98 greek_wedding_athens-8 greek_wedding_athens-5 greek_wedding_athens-6 greek_wedding_athens-7 greek_wedding_athens-9 greek_wedding_athens-10 greek_wedding_athens-11 greek_wedding_athens-12 greek_wedding_athens-13 greek_wedding_athens-14 greek_wedding_athens-15 greek_wedding_athens-16 greek_wedding_athens-17 greek_wedding_athens-18 greek_wedding_athens-19 greek_wedding_athens-20 greek_wedding_athens-21 greek_wedding_athens-22 greek_wedding_athens-23 greek_wedding_athens-24 greek_wedding_athens greek_wedding_athens-25 greek_wedding_athens-26 greek_wedding_athens-27 greek_wedding_athens-28 greek_wedding_athens-29 greek_wedding_athens-30 greek_wedding_athens-31 greek_wedding_athens-32 greek_wedding_athens-33 greek_wedding_athens-34 greek_wedding_athens-35 greek_wedding_athens-36 greek_wedding_athens-37 greek_wedding_athens-38 greek_wedding_athens-39 greek_wedding_athens-40 greek_wedding_athens-41 greek_wedding_athens-42 greek_wedding_athens-43 greek_wedding_athens-44 greek_wedding_athens-45 greek_wedding_athens-46 greek_wedding_athens-47 greek_wedding_athens-48 greek_wedding_athens-49 greek_wedding_athens-50 greek_wedding_athens-51 greek_wedding_athens-52 greek_wedding_athens-55 greek_wedding_athens-56 greek_wedding_athens-57 greek_wedding_athens-58 greek_wedding_athens-61 greek_wedding_athens-62 greek_wedding_athens-63 greek_wedding_athens-64 greek_wedding_athens-65 greek_wedding_athens-66 greek_wedding_athens-68 greek_wedding_athens-69 greek_wedding_athens-70 greek_wedding_athens-71 greek_wedding_athens-72 greek_wedding_athens-73 greek_wedding_athens-74 greek_wedding_athens-75 greek_wedding_athens-76 greek_wedding_athens-77 greek_wedding_athens-78 greek_wedding_athens-79 greek_wedding_athens-80 greek_wedding_athens-81 greek_wedding_athens-82 greek_wedding_athens-83 greek_wedding_athens-84 greek_wedding_athens-85 greek_wedding_athens-86 greek_wedding_athens-87 greek_wedding_athens-88 greek_wedding_athens-89 greek_wedding_athens-90 greek_wedding_athens-91 greek_wedding_athens-92 greek_wedding_athens-93 greek_wedding_athens-94 greek_wedding_athens-95 greek_wedding_athens-96 greek_wedding_athens-97

9 Comments

 1. Vilken underbar upplevelse! Härligt med fest, och stela tal saknar man ju sällan! 😉 Jättefina bilder!!! Samtidigt måste jag säga att jag ibland önskar att det var något färre bilder i dina inlägg 😉 Inte för att jag inte vill se dem, men för att det är tungt att öppna… Jag läser i Bloglovin först och då går det bra. När jag sedan går in på själva bloggen för att skriva en kommentar brukar jag få vänta… och vänta… och vänta på att få upp alla bilder en gång till. Det beror förstås på att vi inte alltid har fantastisk internetuppkoppling men jag vill i alla fall ge den feedbacken… Svettiga (36 grader) hälsningar från Sardinien!

  • Tack så mycket. Men ja, jag tror 1200 px kan vara lite tyngre att ladda än 1000
   Px. Point taken. Svårt att låta bli mycket foton. Funderar på att gå tillbaka till 1000.

 2. George says

  Sweet Katarina
  You are great Photographer . Your Photos are lovely and so real
  We enjoy very much presence. regards to Martin
  kisses
  G

 3. konstantinos says

  katarina after years was great to have you and the wolhfart family in Greece .
  you are a great photographer …. (will invite you to my wedding also…)
  many kisses the best man!! 😛

 4. Vilken underbar och vacker bildkavalkad. Från en som gillar mycket bilder :)…

  Jag kör 750 px, men det verkar inte vara lättare att få upp sidan ändå. Det är nog
  mer antalet bilder än storleken som gör att det är tungt att ladda upp våra sidor.
  Däremot upplever jag som att kvalitén blir mycket sämre när man gör bilderna
  så små. Känns så i mitt fall.

  • Ja men kan inte mer än hålla med. 🙂 nej jag vet inte ibland. Det laddar lite segt för mig när jag besöker viss sidor också så ibland tror jag bara det är så. Älskar bilder! Tack för kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.