Foto, Livet och bloggen
comments 3

Vinnaren och de tävlande bidragen i selfiepinnetävlingen!

Och vinnaren av selfiepinnen (samarbete med theselfieshop.se) är… *trumvirvel*, följande bild.

Embla

 

Tyckte lite extra om denna bild från Paris tagen av deltagare 3. Embla. En härlig bild med klänning och Parisboken i högstahugg på slingrande vägar upp mot Sacre Coeur.

Många valde att skicka in sina bidrag på mail varför jag återpublicera dem här då de inte fanns i kommentarsfältet. Alla svarade rätt på fråga 1 såklart då det finns mer än ett svar 🙂 Måste också ge pluspoäng till alla som gav sig på att rimma! Mycket uppskattat!

Vinnaren får ett mail av mig inom kort.


Bidragen

 

 

Bidrag 1, Sofie N

1.Svar: En pinne som håller upp mobilen åt en och gör att man kan ta bilder med mobilen från längre avstånd med hjälp av bluetooth som är inbyggd i pinnen. Jag mejlar min bild,
Glad påsk

2.Denna bilden blev jag riktigt n?jd med. Jag skulle ta en v?ldigt spontan bild men bilden blev s? bra, fick en bra fokus p? den. Jag skryter alltid om denna bilden som jag tog f?rra ?ret i v?ras, jag ?r ju v?rldens s?msta fotograf haha. Jag har aldrig varit s? stolt ?ver mig sj?lv som fotograf. Jag hoppas nu p? en fin selfie stick! B?sta h?lsningar Sophie

sofie

 

Bidrag 2, Paula

1. Svar: En pinne, ett fäste och ett teleskopskaft för mobilen som gör att du kan ta kort av dig själv på längre avstånd.

2. Jag har precis varit i Florens och möttes av vidunderligt vackra vyer – bl.a. denna; blommande fruktträd och olivlundar …. Åh!

 

Bidrag 3, Embla

Hej!

1. En selfiepinne är en pinne som gör att man kan ta selfies från längre håll för att få så bra bild som möjligt och få plats med allt man vill i bilden, tillexempel om man vill få med sina kompisar, eiffeltornet eller något annat trevligt.

2. Det här är min bästa vårbild, tagen förra året från min och min systers resa till Paris. Jag valde den bilden för att jag minns glädjen i att vi kunde gå barbenta, hennes ansiktsuttryck som visar äventyrslängtan när hon tittar i Parisguiden och vespan som ger känslan av att någon just varit på ett äventyr i vårvädret. Bilden är tagen i en uppförsbacke (vilket syns i vinklarna) påväg upp till Sacre Coeur. Det tog halva dagen att hitta dit och ta oss hela vägen upp, men vädret gjorde att vi ändå inte tog tunnelbanan och när vi väl kom fram var det så fint att vi satt och hade picknick framför utsikten tills solen gått ner fastän vi började frysa. En dag jag aldrig kommer glömma.

 

Embla

Bidrag 4, Dana

1) en selfiepinne är en pinne du använder till kort!
Le fint, knäpp en bild, det går riktigt fort!
2) en vårig bild på min soliga katt Bertil 🙂

dana

 

Bidrag 5, Maria

1. hej!
här kommer en liten dikt om vad en selfiepinne är:

när dina armar inte är tillräckligt långa
kan du med selfiepinnen ögonblicket fånga
en selfie ger glädje åt kropp och sinne
speciellt om man har sin alldeles egna pinne!

2. bifogar också min finaste vårbild, den föreställer mina kompisar som tar igen sig i solen, tagen i berlin i mars:

Processed with VSCOcam with g3 preset

 

Bidrag 6, Emilia

1. Selfiepinnen – vilken grej!
Speciellt för mej, en fototokig tjej!
Fotar gärna små och stora djur,
det funkar inne, men vill helst ha natur.
Men ibland motivet är svårt att fånga,
jag känner att armarna ej är tillräckligt långa.
Detta när jag mig själv vill få på bild,
med en pinne till hjälp skulle jag gå vild.
Mitt fotointresse alltid består,
och blir extra starkt nu när det är vår.
Vill Katarina mig en pinne skänka,
kommer jag ofta framför kameran mig bänka!

2. emilia

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.