Foto
comments 9

Vinn en selfiepinne från theselfieshop.se!

De som följer mig och har träffat mig har säkert också sprungit på min selfiepinne någon gång. Selfiepinnen, en ytterst bra pryl när man är ute och reser på tuman hand och inte har någon fotograf med sig. Här är jag och mamma framför Notre Dame tagen med selfiepinnen t ex.

Därför tävlar jag nu ut en selfiepinne i samarbete med theselfieshop.se! Den som är extra uppmärksam när man klickar sig in i shopen kommer känna igen förstasidebilden..

För att tävla svara på fråga 1 och följ instruktionerna i fråga 2 senast tisdagen den 7e april.

1. Vad är en selfiepinne? Hint- kika in på mitt inlägg om just selfiepinnen.

2. Skicka in din finaste vårbild, eller den du gillar mest, i kommentaren här, på mail till katarina_wohlfart@hotmail.com eller länka till t ex instagram.

Om du svarar rätt på fråga 1 och har den vackraste vårbilden vinner du en selfiepinne från the selfie shop. Denna pinne finns i flera olika färger och jag har själv den i rosa. Kika in på www.theselfieshop.se för andra andra varianter och tillbehör. Jag är enhällig domare, dvs, den bild jag tycker mest om vinner. En bild som är tagen med en mobilkamera har därför lika stor chans som en bild från en systemkamera. Motivera gärna varför du tycker så bra om just den bilden.

Om du vinner svarar jag helst på mail, så lägg gärna med din mailadress i kommentarsfältet.

 

httptheselfieshopseselfie-stick-med-inbyggd-avtryckare

Bild från www.theselfieshop.se. Selfiepinnen kan ha ändrats något i utseendet och egenskaperna.

 

Man kan ha mycket kul med en selfiepinne. Följande bilder har jag tagit med selfiepinne och mobil eller på selfiepinnen. Bilderna är från Gryhtyttan och min resa till Finland i höstas.

För fler bilder av selfiepinnen, se Imagecavalcade of early spring.

 

Katarina

grythyttan torrvarpen-14

 

 

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.