Livet och bloggen, Mat
comments 20

Cooking for craft exam in culinary arts- playing with liquid nitrogen

Saturday, a bunch of chefs met up to prepare for their upcoming exam in culinary arts and tried out the different combinations. Nine or ten courses later, I must say that I am still full.

Check out the images of Martin when playing with liquid nitrogen.

This is an imageseries.

Katarina

Shot with Canon 5D Mark iii and my Canon 50mm f/1.8 ii. Edited in Lightroom.

food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-2 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-3 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-4 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-5 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-6 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-7 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-8 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-9 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-10 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-11 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-12 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-13 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-14 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-15 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-16 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-17 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-18 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-19 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-20 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-21 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-22 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-23 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-24 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-25 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-26 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-27 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-28 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-29 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-30 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-31 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-32 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-33 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-34 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-35 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-36 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-37 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-38 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-39 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-40 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-41 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-42 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-43 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-44 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-45 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-46 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-47 food_cooking_grythyttan_måltidens_hus-48

20 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.