Livet och bloggen
comments 10

Creating an account on Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

 

Have created an account on Bloglovin to make the blog easier to follow. For this to work on my blog I have to post a post with the above link, so this is my post saying that I am creating an account on Bloglovin. Good for you to know who doesn´t have a wordpress account or want tol follow me by mail.

Heading out for some photo-shooting tomorrow. Hopefully the weather will obey me.

Ciao´

HH7A2547

Evening shot from Paris

 

10 Comments

  1. Yes. Jag har 9 som följer mig. Sen start. Det har inte blivit mer. På 7 år.
    Jag följer där bara såna som inte är på WP.

    • Kul 🙂 Jag ska lägga till alla där efter hand nu tänkte jag. Jag går liksom in separat på alla websidor. Jisses vilket jobb egentligen! 🙂

      • So, you keep your wordpress platform but it is attached to the bloglovin reader, is that right? Once I tried to publicize my wordpress blog through google + and was completely bumped from the wordpress reader and thus received no new followers. After removing the google + link, through publicize on wordpress, my posts showed up in the reader again and voila: new followers again. So, I am a little reluctant to try a new platform, thinking that the same thing may happen again.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.