Resor
comments 47

Vinn en Resväska från Resia- design Peter Apelgren- skicka ditt bästa resefoto.

The text that follow will be in Swedish since this is a competition for my readers living within the country of Sweden.

Ner på posten damp ett paket från Resia förra veckan. Kul att det lönar sig att reseblogga tänkte jag och knallade till affären förväntansfull och fullt övertygad att jag skulle få lite vattenflaskor å sånt space-at.

Men det lönade sig mycket mer! Resia har nu skickat mig två resväskor att fira att Resia fyller 40 år, en till mig och en till att lotta ut till mina läsare. Lönar det sig för mig är det för att läsarna gillar min blogg och gillar läsarna min blogg ska de belönas!

Nu får ni möjligheten att vinna en av de två kabinväskorna jag fått på posten, specialdesignade av Peter Apelgren då Resia fyller 40 år.

För att delta

Det är väl roligast när det är enkelt? Jag gör det istället svårt för mig själv..

Skicka mig eller länka mig en resbild (från hemmaplan eller från utlandet) som du tagit som du tycker gör sig förtjänst av en vinst av en snygg kabinvästa. Skriv gärna varför du gillar bilden, en dikt eller vad som helst som kan tänkas likna en motivering om varför du ska vinna med bilden, men bilden är det viktiga.

Det går bra att länka bilden i kommentarsfältet här på bloggen, länka till en instagrambild/ en bloggbild eller helt enkelt skicka en bild på min mail katarina_wohlfart@hotmail.com mellan den 15e oktober och 21 oktober (när jag befinner mig i Frankrike, sitter på Arlanda as we speak). Jag kommer sedan som enhällig domare att utse vinnaren av tävlingen mellan den 22a och 26e oktober, meddela vinsten i kommentarsfältet nedan samt skicka vinnaren ett mail och om jag får publicera bilden här på bloggen. Bifoga därför din mailadress.

Jag skickar sedan väskan till vinnaren.

Så kom igen, börja att länka och skicka bilder! Väntar med spänning. 🙂

Katarina

HH7A1087

”– I min design på väskan ville jag återskapa den känsla som fanns inför en flygresa för fyrtio år sedan. Det var något riktigt högtidligt över situationen på den tiden. Jag får bilder i huvudet av hur flygpersonalen – kapten, steward och flygvärdinna – stod uppradade och tog emot resenärerna. Jag tog idémässig avstamp i scarfen flygvärdinnan bär och arbetade vidare utifrån den, säger Peter Apelgren.” – travelnews.se

47 Comments

  1. Pingback: Katarinas nyårskarameller- september till december | Katarina Wohlfart

  2. Pingback: Jag gästbloggar hos Resia om Machu Picchu!/ Guestblog about Machu Picchu | Katarina Wohlfart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.