Livet och bloggen
Leave a comment

New objects (dresses) in my bloppis./ Nu säljer jag klänningar

Now I am selling five dresses on my for sale page through Tradera (ebay)

Nu säljer jag ett gäng klänningar för den som är intresserad på min till salu sida via tradera.

Gå till min köp och sälj sida.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Katarina

0 Comments

 1. Den röda blåsan skulle jag nog passa fin fint i. 🙂
  Önskar dig en härlig Nationaldag i morgon och en för övrigt fin helg!

  • ja, den är rosa, men nära 🙂 haha. Nu måste jag fråga. Om jag ska vara ärlig vet jag ju inte vem du är så jag vet inte om du är tjej eller kille (skäms lite här).. Men det kanske är lika bra att inte veta sånt. Har du något foto på din hemsida som jag missat?? 🙂

   • Inte behöver du skämmas. Bara att fråga som du gjorde nu.
    Jag är en man, i en mycket mogen ålder.
    Bor i Örebro och älskar foto och fotokonst.
    Om du missat några foton av mig?
    Menar du foton på mig eller mina alster?
    Jag ligger inte ute med foton på mig själv.
    Lika lite som jag använder mitt egennamn på Internet.
    För min del räcker det att folk loggar min Ip-adress.
    Om du vill se gamla bilder är det bara att klicka på en länk i ”Click a Link For a Topic”. Ligger till höger under Örebros väder på förstasidan.
    ***********
    Tack för alla fina foton du förmedlar genom din blogg!

    • Nej nej. Jag funderade på om jag sett ett foto på dig och glömt bort det. Allt snurrar så fort på nätet så jag tenderar på att blanda ihop och glömma bort och var rädd att jag i något tidigt skede sett men nu glömt bort det. Jag trodde nog att jag listat ut att du var man iaf, ”I mycket mogen ålder”, haha, ja, det kan man ju undra vad det är för ålder. Jag var på mitt första möte med Karlskoga fotoklubb föresten! Du kommer nog ihåg att vi pratade om det. Alla är såklart mycket äldre än mig, men det var mycket roligt. Kan nog lära mig en hel del från alla gamla i g:met. De är mycket bättre än vad jag är på det tekniska. Jag kör bara liksom..

     • Klart jag kommer ihåg att vi pratat om fotoklubbar. Gör mig glad att du tagit steget, och rör om bland ”gubbarna”. Jag tror att du kan lära dom en del med. Bara för att man är gammal i g.met, behöver inte betyda att man ”har det”. Tjejer är lika bra som killar.

 2. Det är ju smart sätt att bli av med saker man inte vill ha. Ska kanske också göra likadant, för kläder har jag verkligen i överflöd.
  Jag just funderade på hur jag ska göra när jag är väl hemma igen, för så här kan det inte fortsätta.
  Jag måste bli av med det mesta. Men nog är mer krävande sysselsättning att skaffa grejerna.
  HAr 4 fåtöljer och en bäddfåtölj också att kränga. Blir utmattad att bara tänka på det.
  Så där för säger jag nu hejdå. 😛

  • Why I am selling this dresses? 🙂 Various reasons. They are very old so my body changed during the years so that they don´t fit anymore. 🙂 One is all to big, that one I bought to big (the blue with white dots). The one that is all new I bought thinking I love stretch, and trying it on it fit perfect, but it has a high collar and when wearing it I realized that I didn´t like that. The pink one is a very small size over the boobs (haha)… The one that is shirt dress I had when I was in highschool and then I liked to wear very short stuff, no problem, but close to 30 you don´t wear that short dresses. 🙂 I nowadays like to keep my buttocks for myself 😉

   • You’re a scream ! 🙂
    I hope that you manage to sell everything, Katarina – but especially the camera range …
    Btw, I posted the parcel again during the week. I’d be interested to know when it reaches you …

    • Yes. Well. I have a lot lot lot lot lot more. Cause I saved all clothes from before, and yes, you change style even if I have liked vintage for a long time, vintage also comes in different shapes and forms.. :=)

     • Spending far too much on fashion, obviously ! Tsk ! [grin]
      I suppose this is your sustainable approach in play – quite a good idea !

     • Haha. Yes. I always sell, or give away. Throw away very little. I have thrown away like three items this years, and they are panties gone bad and two undergarments that became yellow in Lima. Tried to get them white again but it hasn´t worked. We are big on second hand in Sweden so we give it to second hand and they sell it for us or like in my case, sell it ourselves. 🙂

     • yes. and I even tried, what you call it?! Chlorine? and it didn´t help. So it is in the trash. It looks awful.

     • There are some things in water that you simply can’t get out. 🙁

     • No, it seems like that. Never happend to me in Sweden. Here the laundry always stays white. Maybe it is only where I live but I like my clothes white. 🙂

     • In Lima there would’ve been rust as well as many other things. HUGE challenge. Not worth the taking on.

     • Pleasure, Katarina. I can only hope you derive enjoyment from it.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.