Resor
comments 13

A photo of a boy.

What do you think he is doing?

Canon 5D, 24-105 mm Canon lens, no editing
HH7A0833

13 Comments

    • Korrekt! Hela svaret är fipplar i sin telefon efter kameran för att kunna ta ett foto på mig och min sambo 🙂 Pojken är en av killarna som hjälpte oss med parkering vid en restaurang. Han frågade vart vi var ifrån innan vi gick in på restaurangen och Martin svarade Sverige. Vet du vart det är? sa Martin, pojken dröjde med svaret och sa sen nej. när vi kom ut från restaurangen hade han varit hemma och kollat på en karta och sa ”Sverige, det är i nord va? ” 🙂

  1. One wonders what the little devil is doing … Is he tormenting a stray cat ? – or is he just drawing in the dust with his toe …? 🙂

    • haha. yes. You do wonder that. He is looking into his phone, trying to get the camera, so he can take pic of me and my boyfriend. 🙂 When we first arrived (we where going to a restaurant) he helped us park the car. Getting out of the car he asked, ”Where are you from” to my boyfriend, well in Spanish of course. My boyfriend answered and commented ”Do you know where this is”. The boy leaned on the answer abit and said, no quickly. After we had a fantastic meal and got back to the car, the boy was there and he then said ”Sweden, thats in the north, isn´t it?” It turns out that he had ran back home and checked Sweden out on a map, during our time in the restaurant. 🙂 so nice.

  2. Typiskt…hade hoppats på något som ”håller i en kattunge” eftersom han ler. Jag gillar också vetgirighet!

    • haha. 🙂 Ja, väl.. det är nog mer pilimariskhet för att han ska ta foto på oss. Får posta fortsättningsfoto en annan dag så att folk får se vad som hände. 🙂

  3. Pingback: Borgå- Porvoo- day 2- Turn foto into art. | Katarina Wohlfart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.