Peru, Resor
comments 11

A bunch of ladies going to afternoon tea.

Igår vad jag, Elia och hennes amigas på afternoon tea på ambitiösa Marriott hotell i Lima. Det var lyxigt och det var mycket! Hade inte med mig den stora kanonen, som pappa kallar den, men min lite mindre bärbara Samsung, vilket såklart påverkar bildkvalitén.

Vi åt små Sandwichar, kallskuret, mini-napoleon bakelser, crepes, våfflor, cheesecake och drack cocktails. Min mage sprängdes nästan ett tag. Som tur hade jag bälte som räddade jeansens knappar från att flyga. 😉

Samsung NX 10, fast 16mm objektiv och redigering i Lightroom.

SAM_5899

Den fantastiska foajen.

SAM_5900 SAM_5901 SAM_5903

Den myyyyycket avlägsna selfien..

SAM_5911 SAM_5918

Jag posar i det nyaste klädesplagget jag hade innan jag åkta till Peru, en quiltad jacka av dansk design med mycket mönster. Den köpte jag i december och älskar den fullkomligt. Visas tillsammans med mina gröna bästa vänner, Conversen. I Lima är dessa skor lite billigare så ska passa på att ta med mig några hem för sommaren.

SAM_5914

11 Comments

 1. Fru Ingelsjö says

  Hej!
  Det är så roligt att följa era upplevelser! Massa fina kort tar du med o jag gillade filmen från zoot 🙂
  Fortsätt ha det bra så fortsätter jag följa er 🙂
  Kramar Johanna

  • Absolut. Har du en blogg själv kanske? Visst är det roligt med foton och upplevelser. Idag var vi på en riktigt bra restaurang som heter La Mar som jag ska ladda upp lite foton ifrån senare. 🙂

  • Haha. Ja visst är det 🙂 Här var det extra trevligt, men det är för att maten är extraordinär i Peru. Aldrig ätit bättre! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.