Resor
comments 12

Den där bikinin.

Satt och retade upp mig häromdagen, på just det ja, badkläder (ropas de baño på spanska om jag får be).

Sen jag kom till Peru har jag försökt att få tag i badkläder. Bland de första dagarna släpade Elia säkert runt mig i 20 affärer sammanlagt, utan att hitta några badkläder, några i vettig storlek, modell eller utseende. Att det ska vara så svårt? Det som retar mig mest är att det är lika svårt för mig att hitta badkläder i Sverige som det är här. Vem fick för sig att tjejer vill att rumpan på en bikini ska vara som en liten lapp? Hur sexistiskt och idiotiskt är det egentligen inte? För allt i världen, varför ens göra en underdel när den inte täcker något i alla fall.

Just såhär uppretad på badkläder är jag att jag ägnar ett helt inlägg till alla designers därute. Gör vettiga badkläder!

Nåväl, efter att ha tagit med mig 10 olika modeller in i omklädningsrummet i Miraflores hittade jag äntligen en bikini som passade, som inte var för liten om rumpan och för stor över bysten, som inte satt obekvämt eller såg ut som något katten släpat in och om jag ska vara ärlig är jag rätt nöjd över min nya bikini. Tycker den är urfin med alla frukter på sig.

Bildbevis–> Vad tycks?

Katarina

HH7A8846 HH7A8842

Got all worked up the other day, on just this yes , swimsuits ( being called ropa de baño in Spanish).

Since I came to Peru , I have tried to get hold of some comfortable swimwear. Among the first Elia dragged me, safe and say, around in 20 stores in total, to find some swimwear, some of sensible size , style and appearance. That it should be so difficult? The thing that annoy me the most is that it is as difficult for me to find swimwear in Sweden as it is here. Who got the idea that girls want to use a bikini with a as-part (excuse the language) as small as a string? How sexist and idiotic it this not really ? For everything in the world , why even there bottoms when they are not covering anything anyway.

Just how enraged I am at swimwear right now, that I devoted a whole post to all designers out there. Make normal swimwear!

Well, after taking 10 different models into the locker room in Miraflores, I finally found a bikini that fitted , which was not too small on the butt-part and not too big across the bust, neither uncomfortable or looked like something the cat dragged in and if I´m to be honest I’m quite pleased with my new bikini. Think it is supernice with all the fruits and all.

Photo Proof -> What do you think?

 

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.