Resor
comments 36

Bloggen JohannaN/ #slowfashionblogg och Oss granntanter emellan

Har varit dålig på att tipsa vad jag läser och tänker om mode och miljö för tillfället, känner att jag ursäktar mig men all min tid tycks gå åt till universitetet och min masteruppsats som jag vill jobba på hårt med för att hinna ha möjlighet att resa innan jag åker hem från Peru. Men i vilket fall tänkte jag tipsa om lite nytt, sett och hört.

JohannaN är en mode och hållbarhets och modeblogg med mycket innehåll. Johanna är egenföretagare och håller på med hållbar smyckesproduktion. Vill slå ett slag för både smyckena som är mycket fina och genomtänkta men också något annat, jo Johannas #slowfashionblogg där olika personer (såsom jag, kommande vecka) gästbloggar om vår syn på hållbart mode. Johanna har också något annat spännande, nämligen en mailpremuneration som jag tänkte skriva och reflektera lite om i ett annat inlägg. Men denna kräver mer plats så tänkte att det får bli ett lite längre inlägg framöver.

Oss granntanteremellan är en annan modeblogg+ lite allt möjligt som skrivs av  Camilla Thulin och Karina Ericsson Wärn. Här finns så mycket mer än bara det material som finns på vanliga bloggar och här kikar jag in med regelbundenhet. Lite starstruck är jag nog allt eftersom jag gillar Camilla Thulins bok Stil, som är att rekommendera om man vill lära sig basic skötsel och tänk om att få kläder hållbara utifrån kanske inte så mycket det moderna hållbarhetsperspektivet utan snarare ifrån det mera äldre tänket om hur du sköter dina kläder på rätt sätt för lång hållbarhet. Dock går ju dessa perspektiv numera hand i hand.

Until next time.

Katarina

Eng- This post is about two Swedish blogs and why I like them. I on occasion (once I week) talk of news to my readers on what I have looked at or read.

36 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.