Resor
comments 3

The long preparation lists.

Har mer än en lista när jag förbereder för resan. En lista vad jag ska göra innan avresa som jag bockar av/stryker över och en lista där jag noterar vad jag ska packa med mig. Ofta får jag skriva om listorna för de blir alldeles för kladdiga eller långa så att de tappar sin överblickbarhet.

Vad behöver man egentligen ha med sig på en resa? Vad packar ni med er?

English- Have more than one list as I prepare for the trip. A list of what to do before departure which I check of as I go and a list where I note what I should bring with me. Often I have to rewrite the lists because they become too messy or long, loosing their readability.

What do you really need to have with you when travelling? What do you take with you?

Katarina

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.