Livet och bloggen, Resor
comment 1

Martin och Örebro.

Igår var jag och Martin en sväng till Örebro för vår sista vaccinationsspruta innan resan till Peru (det närmar sig med stormsteg) och hann med en runda till biblioteket där jag lånade några böcker inför d-uppsatsen.  Vi hängde lite bland alla bra tidningar som finns i världen som Time och the New Yorker.. i väntan på att jag skulle träffa en forskare för ett samtal om klimatförändringar och trender för framtiden inför en artikel om arbetslöshet/klimatförändringar.

Yesterday me and Martin took a turn to Örebro for our last vaccination shot before the trip to Peru and also went to the library where I borrowed some books to the upcoming master thesis. We hung out a bit amongst all the good magazines in the world including Time and the New Yorker .. since I was to meet a researcher later in the afternoon for a talk on climate change and trends for the future for an article about unemployment and climate change.

Katarina (Canon EOS 5D Mark 3, 24-105 mm IS USM L objektiv. photo ed in lightroom)

HH7A0748 HH7A0747 HH7A0731

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.