Foto
comments 6

Cee’s Fun Foto Challenge: Large Subjects

cees-fun-fotoYet another fun challenge. Wanted to show some photos from Grythyttan where I live. Photos of large(r) subjects. The photos show Måltidens Hus (the building Sweden put together to the World Exhibit in Sevilla in 1992 which today serves as University building in Grythyttan, the church, an old phonebox and a small house and are all taken with my Canon EOS 5D Mark 3. Photoed in Lightroom.

Katarina

HH7A0608 HH7A0640 HH7A0643 HH7A0647

6 Comments

  1. Härliga bilder! Vackert med bara rött och vitt. Var i Grythyttan på bröllop en gång – fantastisk svit på Carl Jans place någonstans. Kallmanglade lakan minns jag…Det måste ha varit för ca 25-30 år sen…

    • Haha! Ja det ligger brevid där jag bor. Grythyttan är ju allt bra litet. Carl Jans Place- Grythyttans Gästgiveri, där jobbade min sambo förra sommaren. Pitoresk miljö med salong och hela kittet. Men visst är det fint i hela Grythyttan 🙂

  2. Pingback: Cee’s Fun Foto Challenge: Large Subjects | Nola Roots, Texas Heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.