Foto, Livet och bloggen
comments 9

Photoshop – Krokbornsparken

För några veckor sedan var jag på en fotorunda i Krokbornsparken i Hällefors, Sveriges äldsta folkpark från 1796, för en universitetsuppgift som slutade som en affisch gjord i Photoshop. Fotona togs med en mycket trevlig Canon 60D vilket fick mig otroligt sugen på att uppgradera min kamerautrustning med en mer kraftfull kamera. Sara i min klass kom med den briljanta idén om att vänta till mellandagsrean innan jag köper, ska bara önska mig lite pengar i julklapp först..

Nedan skådas affischen till ett påhittat event. Är nöjd med resultatet med tanke på att det var det första jag gjorde i photoshop.

Obs! Parken ser inte ut så utan 3 bilder har shopats till en.

Katarina

Photoassign 1 kopia

 

 

 

 

Här kommer bilderna som affishen gjordes av. Dansbanan i botten, bron i mitten och

Skylt Krokborn org. Skylt Krokborn org._1 Rotundan Krokborn org.

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.