Livet och bloggen
comment 1

Fram och tillbaka till Malung på Halloweenfest

Fram och tillbaka till Malung över helgen för att besöka de kända Lissbol/Slawsons årliga Halloweenfest. Passade på att fota en del på vägen (har köpt ett nytt objektiv som jag testade till min sambos förtret), varav sidhuvudbilden på byn Silvergruvan var ett av fotona. Har därefter gjort ett collage av bilder utan fotoredigering för att se vad Google Picasa går för. Är nöjd med resultatet av collaget och Picasa då det var ett simpelt gratisprogram som var skoj att jobba i. Har dock svårt att förstå varför programmet när jag exporterar collaget gör en egen mapp och lägger bilderna i varje gång. Men något tekniskt ska man väl vara förundrad över annars vore väl livet inte värt att leva?!

Katarina

Wordpress1

Samsung NX 10, objektiv fast 16mm, F2,4, vidvinkelobjektiv, alla bilder. Ingen fotoredigering mer än collage med vattenstämpel gjort i Google Picasa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.