Resor
Leave a comment

Tallinn. i bild.

Hösten 2016 var jag och Linda i Tallinn på matresa. Med på resan var bland annat Jeanette och David och Landleys kök. Jag skrev flera inlägg från resan och skapade bilder till ett inlägg som aldrig blev publicerat. Bilderna har legat och skräpat bland mina andra 87 utkast och såhär i rensandets tider stuckit ut bland mängden jag aldrig gav en chans. Varsegod allesamans, ibland behöver hjärnan vila och bara scrolla, det här är ett sånt inlägg. Varsegod Linda, fyra år senare kommer dina bilder från ett bortglömt men vackert Tallinn, nu återfunna och förhoppningsvis glädjande på nytt.

Katarina

linda-marie gäfvert tallinn estland
tallinn estland
linda-marie gäfvert tallinn
linda-marie gäfvert
linda-marie gäfvert
tallinn
katarina wohlfart tallinn estland
tallinn
tallinn estland
linda-marie gäfvert tallinn estland
spot tallinn
matresa tallinn
tallinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.